Toplotne črpalke zrak voda Stiebel Eltron

 

 Toplotne črpalke zrak voda Stiebel Eltron 15 25

Toplotne črpalke zrak voda WPL 15/20/25 AC(S)

 

ODLIČNA IZBIRA ZA NOVOGRADNJE IN PRENOVE


Zasnova inverterske toplotne črpalke nudi številne možnosti sodobnega ogrevanja in hlajenja ter prednosti, ki jih je vredno izkoristiti tako pri novogradnjah kot pri prenovi objektov. Najsodobnejša tehnologija omogoča toplotni črpalki doseči visoke temperature dvižnega voda (do 65 C˚) in s tem predstavlja idealno rešitev za vgradnjo v starejše objekte z radiatorskim sistemom. Kompaktna toplotna črpalka je nameščena zunaj objekta. V stavbi sta preko toplovodne povezave vgrajena le grelnik in hranilnik vode, kar v prostoru zavzame zelo malo prostora.

 


 

 

Toplotna črpalka zrak/voda WPL 19/24 I(K)

 

ODLIČNA IZBIRA ZA PRENOVE 

 

Toplotna črpalka je v celoti postavljena v notranjosti objekta in predstavlja idealno rešitev za posodobitev eno in dvo družinskih hiš. Naprava dosega visoke temperature predtoka in vrhunske izkoristke tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Visoka energijska učinkovitost zagotavlja učinkovito ogrevanje sanitarne vode in prostorov skozi vse leto. Izjemno tiho obratovanje toplotne črpalke izključuje skoraj vse obremenitve s hrupom, torej ne bo motila ne vas in ne vaših sosedov.

 


 

Toplotna črpalka zrak voda WPL 10 AC

Toplotne črpalke zrak voda WPL 10 AC

 

ODLIČNA IZBIRA ZA NOVOGRADNJE

 

Toplotna črpalka zrak voda WPL 10 AC je s svojo učinkovito tehnologijo ogrevanja še zlasti primerna za novogradnje. Deluje izjemno tiho, njen sodobni dizajn pa se harmonično prilagaja kateremu koli arhitekturnemu načrtu. Toplotna črpalka WPL 10 AC je nameščena zunaj objekta in zagotavlja toplo sanitarno vodo, poskrbi za centralno ogrevanje in poleti za hlajenje prostorov.

 


 

toplotna črpalka zrak voda WPL E / cool

Toplotne črpalke zrak voda WPL 13/18/23 E / cool

 

ODLIČNA IZBIRA ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Toplotno črpalko WPL 13,18,23 E / cool je mogoče postaviti zunaj, v kombinaciji z modulom WPIC za vodenje zraka pa jo je enostavno umestiti tudi v notranjih prostorih. Zaradi svojega robustnega in vroče pocinkanega ohišja in posebnega nastavka za postavitev na prostem lahko toplotna črpalka WPL E / cool svoje delo odlično opravlja zunaj, saj ohišje zlahka vzdrži tudi najtrše vremenske pogoje in druge okoljske vplive.

 


 

Toplotna črpalka WPL 34 - 57

Toplotne črpalke zrak voda WPL 47 - 57 

 

ODLIČNA ODLOČITEV ZA VEČJE OBJEKTE

 

Toplotna črpalka WPL 47 - 57 je odlična izbira za objekte, ki imajo visoko potrebo po toploti. Prednost ni zgolj enostavna namestitev naprave zunaj objekta, z izvedbeno višino komaj 1,5 metra je izjemno zmogljiva toplotna črpalka WPL 47 - 57 varčna pri izrabi prostora kot pri porabi energije. S kaskadno povezavo WPL 47 - 57 svojo zmogljivost še poveča in tako ponuja tudi celovito rešitev po meri za večstanovanjske objekte najrazličnejših velikosti. Učinkovita moderna ogrevalna tehnika tako vstopa tudi na področje posodobitve velikih zgradb z minimalnimi gradbenimi posegi.

 

 


  

Toplotne črpalke zrak voda De Dietrich

 toplotna črpalka HP Inverter De Dietrich

Toplotne črpalke zrak voda HPI Evolution (4 - 27 kW)

 

ODLIČNA REŠITEV ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Okolju prijazna toplotna črpalka HPI Evolution predstavlja popoln sistem ogrevanja in hlajenja vašega doma ter priprave tople sanitarne vode. Odlično deluje kot dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu, saj se enostavno priključi k obstoječemu kotlu na olje ali plin. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih De Dietrichovi toplotni črpalki pomaga dogrevati obstoječi ogrevalni sistem na olje ali plin oz. kateri koli drugi obstoječ vir ogrevanja. Izbira toplotne črpalke HPI Evolution je primerna tudi za novogradnje, kjer samostojno in učinkovito deluje kot samostojen vir ogrevanja. 

 


  

Toplotna črpalka zrak voda Alezio

Toplotne črpalke zrak voda Alezio Evolution (4 - 16 kW)

 

ODLIČNA REŠITEV ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Toplotno črpalko zrak voda Alezio Evolution odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter izredno sprejemljiva cena. Alezio Evolution združuje 3 funkcije v eni in sicer ogrevanje, hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode.

 

Toplotna črpalka Alezio Evolution odlično deluje samostojno ali kot dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu, saj se enostavno priključi k obstoječemu kotlu na olje ali plin. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih De Dietrichovi toplotni črpalki pomaga ogrevati sistem olje ali plin oz. obstoječ vir ogrevanja. Izbira Alezia Evolution je primerna tudi za novogradnje, kjer samostojno in učinkovito deluje kot samostojen vir ogrevanja. 

 


 

 

Toplotne črpalke zrak voda Alezio Evolution V200 (4 – 16 kW) 

 

ODLIČNA REŠITEV ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Alezio Evolution V200 je inverterska toplotna črpalka zrak/voda sestavljena iz zunanjega modula ter notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 180 litrskim grelnikom tople sanitarne vode.

 

Napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter izredno sprejemljiva cena. Združuje 3 funkcije v eni:
•ogrevanje
•hlajenje
•pripravo tople sanitarne vode 

 


  

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: