Dimniki iz nerjaveče pločevine

Enoslojni dimniki
/files/www.veto.si/ponudba/8.1 DIMNIKI/enoslojni-limmont-dimniki.jpg

Enoslojni dimovodni elementi iz nerjaveče plemenite pločevine Aisi 316L Ba so primerni zlasti za sanacije obstoječih dimnikov ter njihovo predelavo. Dimniki ustrezajo uporabi po SIST EN 1856-2 za podtlačne dimnike in nadtlačne odvodnike dimnih plinov.

 

Ustrezno dimenzionirani in pravilno vgrajeni dimovodni elementi lahko obratujejo priključeni na kurilne naprave na trda goriva, olje ali plin, kjer konstantna temperatura dimnih plinov ne presega 400°C in delujejo v podtlaku. Ustrezajo torej plinskim kotlom, pečem na olje/plin  z gorilcem, kotlom na lesno biomaso, štedilnikom, kaminom, ognjiščem itd. 

 

cenik  navodila za vgradnjo izjava o lastnostih 

Troslojni dimniki
/files/www.veto.si/PONUDBA/8.1 DIMNIKI/troslojni-dimovodni-elementi.jpg

Troslojni dimovodni elementi iz nerjaveče plemenite pločevine Aisi 316L Ba so primerni zlasti za gradnjo novih dimnikov in nadtlačnih odvodnikov dimnih plinov. Dimniški sistem je običajno nameščen zunaj ob objektu, v nekaterih primerih pa tudi v notranjosti zgradbe.

 

Dimovodni elementi so sestavljeni iz treh slojev: notranja tuljava, izolacija in zunanja tuljava. Izolacija med dvema cevema je iz mineralne volne debeline 25 ali 50 mm. Izolacija je negorljiva in odporna na visoke temperature.

 

Dimniki ustrezajo uporabi po SIST EN 1856-1 za podtlačne dimnike in nadtlačne odvodnike dimnih plinov. Ustrezno dimenzionirani  in pravilno vgrajeni dimovodni elementi lahko obratujejo priključeni na kurilne naprave na trda goriva, olje ali plin, kjer konstantna temperatura dimnih plinov ne presega 400°C in delujejo v podtlaku. Ustrezajo torej plinskim kotlom, pečem na olje/plin  z gorilcem,  kotlom na lesno biomaso, štedilnikom, kaminom, ognjiščem itd. 

 

cenik cenik

 navodila za vgradnjo izjava o lastnostih 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: