Kotli na pelete Windhager

 

 

 

 

 

 Kotel na pelete biowin touch

Kotli na pelete BioWIN 2 (3 - 26 kW)

 

Nepremagljiv v udobju, izjemno varčen, varen in zanesljiv kotel na pelete BioWIN 2 namenjen za centralno ogrevanje eno- in več družinskih hiš.

 

Odlikujejo ga izjemne tehnične lastnosti, popolnoma avtomatsko čiščenje in odstranjevanje pepela, inovativno in avtomatsko dovajanje pelet, množica alternativnih rešitev za skladiščenje pelet, 6 možnih razredov udobja in še mnogo drugih lastnosti.


Peletni kotel, ki potrebuje vsega 1,5 m2 površine in je primeren za postavitev tudi v majhne odprtine. S hrbtno stranjo se namreč lahko celo dotika stene, ob straneh pa potrebuje vsega 3 cm prostora. Ker ne potrebuje hranilnika ogrevalne vode, še dodatno prihranite pri prostoru, denarju in energiji.

 

BioWIN 2 je edini kotel na pelete, ki mu zadošča, da se redna servisno-vzdrževalna dela opravijo zgolj vsake 2 leti oz. najkasneje po porabi 16 ton peletov.


 

 

Kotel na pelete Biowin xl

Kotli na pelete BioWIN XL (10 – 60 kW) in BioWIN XL kaskada (10 - 240 kW)


BioWIN XL ponuja odlično rešitev za ogrevanje na pelete večjih objektov. Popolno udobje, nizki obratovalni in vzdrževalni stroški, tehnološka dovršenost ter zanesljivost so glavne lastnosti kotla na pelete BioWIN XL. V ospredju sta njegova visoka obratovalna zanesljivost in sočasna najučinkovitejša izraba goriva. Zelo enostavna postavitev kotla na pelete BioWIN XL, ki ga odlikujeta kompaktna izvedba in edinstven fleksibilen sistem skladiščenja in dovajanja pelet nadalje zgovorno priča o vrhunskosti ogrevalne naprave.
 

 


 

 

Kotel na pelete Variowin

Kotli na pelete VarioWIN (1 – 12 kW)


Vsestranski in prilagodljiv kotel na pelete predstavlja idealno rešitev, ki zadosti potrebam po toploti do 12 kW. S postavitveno površino, ki ne zajema niti polovice kvadratnega metra ter različnimi možnostmi dovajanja in skladiščenja pelet, lahko ta kompakten kotel na pelete kadar koli namestimo v kateri koli prostor v hiši. V povezavi s hranilnikom ogrevalne vode je ta način ogrevanja še posebej primeren za objekte z majhno potrebo po toploti kot npr. pasivne in nizkoenergijske hiše.

 

 


 

 

Kotel na pelete Firewin

Kamin na pelete za centralno ogrevanje FireWIN (4,7 – 12 kW)


Z avtomatskim toplovodnim kaminom na pelete FireWIN, Windhager ponuja centralno ogrevanje s stilom. Brezčasen, privlačen dizajn kamina, ki je na voljo v 4 barvnih različicah, se odlično poda kateremu koli domu. Tako boste ob večerih uživali pred kaminom, ta pa bo poskrbel za toplo vodo ter izjemno varčno in učinkovito ogrevanje vaših prostorov. Ker lahko FireWIN obratuje tudi s pomočjo dovoda zunanjega zraka za izgorevanje in pri tem oddaja le minimalno količino sevalne toplote, je idealen za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše. Naj vas razvaja ogrevalna tehnologija prihodnosti.

 

 


 

Kotel na pelete DuoWin

Kombiniran kotel na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe goriv.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: