Kotli na polena Windhager

   

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Klassik (13 - 30 kW)

 

Najnovejša izvedba uplinjevalnega kotla na polena s kar 99 prednostmi, ki v prvi vrsti prinašajo koristi uporabniku. Enako kot LogWIN Premium, je tudi peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN Klassik vrhunske kvalitete, ki obenem slovi po praktičnosti, prilagodljivosti ter robustni konstrukciji iz zelo obstojnih materialov. Kotel, ki izpolnjuje vse zahteve modernega ogrevanja, vas bo prepričal tudi z izjemno privlačno ceno. 

 


 

Kotel na polena Logwin premium

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Premium (13 - 50 kW)

 

Windhager z izvedbo uplinjevalnega kotla na polena LogWIN Premium postavlja najvišje standarde sodobnega ogrevanja. Vrhunska tehnologija kotla vas enostavno navduši nad ogrevanjem na polena. Peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN zagotavlja izjemno učinkovito, dolgotrajno, zanesljivo, varčno, prijazno do okolja in zelo udobno ogrevanje.

 


 

Kotli na polena Duowin

Kombinirani kotli na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe energentov.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

 Kotli na polena Sunsystem

 

    

    

Uplinjevalni kotel na polena BURNIT PyroBurn Lambda (25, 30 kW)


Učinkovit uplinjevalni kotel na polena zasnovan z mislijo na učinkovito ter ekološko osveščeno ogrevanje bivalnih prostorov ter manjših poslovnih objektov. Kotel PyroBurn Lambda omogoča intuitivno upravljanje z upoštevanjem funkcij vgrajene Lambda sonde, varnostno-nadzornih funkcij ter nadzorom izhodne moči delovanja kotla. Upinjevalni kotel PyroBurn Lambda navduši tudi z izjemno atraktivno ceno.

 


 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: