Novice

25. september, 2020
Individualen pristop prenove ogrevanja s toplotno črpalko Stiebel Eltron

Prenova ogrevalnega sistema s toplotno črpalko Stiebel Eltron vam daje možnost, da občutno prihranite na času in denarju ter uresničite vaše želje. Med nemalo načini ogrevanja vam bomo pomagali skrbno izbrati rešitev, ki bo po meri vam in vašem domu.

 

Najbolj prodajan model Stiebel Eltron toplotnih črpalk za adaptacijo ogrevalnega sistema v Sloveniji je toplotna črpalka zrak/voda WPL 15/20/25 AC(S). Najsodobnejša tehnologija omogoča tej napravi doseči visoke temperature dvižnega voda (do 65˚C), kar predstavlja idealno rešitev za vgradnjo v starejše objekte z radiatorskim sistemom. Kakovostni sestavni elementi ter posebna inverter 3.0 tehnologija tudi pri temperaturah, ki se spustijo precej pod točko ledišča, omogočajo prvorazredno učinkovitost (A++/A+++) naprave.

 

Toplotna črpalka zrak/voda WPL 15/20/25 AC(S) je narejena v Nemčiji in potrjeno najboljša tudi v Švici. Pri študiji zveznega švicarskega urada za energijo FAWA je bila namreč ocenjena kot najboljša toplotna črpalka za posodobitev ogrevalnega sistema.

 

Bistvene lastnosti toplotne črpalke so: tiho delovanje, prvorazredna učinkovitost (A++/A+++) in modern dizajn!

 

Več informacij o napravi: https://bit.ly/2GHjfgX

 

Pri vgradnji toplotne črpalke Stiebel Eltron ste upravičeni do subvencije Eko Sklada tudi do 3.200 evrov.

 

O možnostih prenove ogrevanja za vas in vaš dom povprašajte na svetovanje@veto.si.


Ekipa Veto Group

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: