Novice

30. maj, 2018
Prenovljena kotlovnica oz. učilnica za usposabljanje strokovne javnosti ter prikaz ogrevalnih naprav in prezračevalnega sistema širši javnosti

S ponosom sporočamo, da je v trgovini Veto v celoti posodobljena kotlovnica z novimi ogrevalnimi napravami in prezračevalnim sistemom v delovanju. Za namen izobraževanja strokovne javnosti ter prikaz sistemov splošni javnosti so v delovanju kotel na pelete proizvajalca Windhager, trije plinski kotli De Dietrichtoplotne črpalke tipa zrak-voda proizvajalcev De Dietrich in Stiebel Eltron, prezračevalni sistem Stiebel Eltron, zalogovnik in drugi vgrajeni materiali lastne blagovne znamke Vselect, sanitarna keramika Jika, armature Fima, talna keramika Love itd.


Vsako leto se v Veto učni kotlovnici izobražuje preko 250 trgovcev, monterjev, serviserjev, projektantov ter druga strokovna javnost. Osnovni namen strokovnega izobraževanja in usposabljanja je zadovoljstvo ob nakupu in uporabi naših izdelkov. Pridobljeno znanje trgovcu namreč pomaga pri pravilnem strokovnem svetovanju izbire izdelka oz. ogrevalnega sistema, monterju služi kot pomoč pri strokovni montaži, serviserju pa za ustrezen zagon ter skrb za zagotavljanje stabilnosti, zanesljivosti in dolge življenjske dobe naših prodajanih izdelkov.


Spoznajte standarde, ki bodo v prihodnosti krojili smernice razvoja na področju ogrevalne in hladilne tehnike, prezračevalnih sistemov ter kopalniškega programa. Strokovna predavanja, praktične prikaze in preizkuse, strokovni nasvete, izmenjavo mnenj ter druženje organizira Veto group.


Pridružite se nam in se prijavite na izobraževanje na d.penov@veto.si ali preko telefona 041 659 585 (g. Djuro Penov).
 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: