Novice

24. februar, 2021
Prezračevalni elementi za sistem centralnega prezračevanja

V Veto Group smo na podlagi izkušenj s terena, ki nam jih iz vsakdanjega dela poročate naši zvesti obrtniki, ter s spremljanjem novosti priznanih proizvajalcev, sestavili optimalni nabor ponudbe prezračevalnih elementov, brez katerih ne morete montirati učinkovitega centralnega prezračevalnega sistema.

 

Vsi elementi v ponudbi – celostna rešitev na enem mestu

 

Zavzemamo se za premišljene sisteme in izdelke priznanih in svetovno uveljavljenih proizvajalcev. V naši ponudbi najdete prezračevalne elemente za vpih in zajem zraka, prezračevalne cevi, komore, rešetke, regulatorje pretoka... in ostalo opremo za vgradnjo, povezavo in tesnjenje elementov prezračevalnega sistema.


Nudimo prodajni program za zahtevne odjemalce ter rešitve za vsak žep. Kvaliteta je na prvem mestu. Strokovnost pa se pozna v detajlih.


Prezračevalni elementi, ki so na voljo v trgovinah Veto Group zagotavljajo:

  • Visoko raven higiene z antistatičnim in antibakterijskim cevnim sistemom, ki preprečuje razvoj bakterij
  • Nizkošumnost
  • Prilagodljivost elementov
  • Zanesljivost in tesnilnost
  • Široko možnost uporabe
  • Zajamčeno kakovost

 

Ker je danes velik poudarek na videzu interierja ne spreglejte ponudbe privlačnih oblik prezračevalnih rešetk in ventilov, ki so na voljo v različnih oblikah, barvah in vzorcih.

 

 

Prikaz delovanja sistema in dodatne informacije o kvalitetni in široki ponudbi prezračevalnih elementov pridobite z ogledom videahttps://www.youtube.com/watch?v=SJpLKFtGlPk


V trgovini Veto na Brnčičevi si lahko nekatere prezračevalne elemente tudi ogledate na razstavnem stojalu. Vabljeni!


Cenik prezračevalnih elementov.


Dovolite, da vam pomagamo pri konfiguraciji celovite rešitve in vpogledu v ponudbo elementov za prezračevalne sisteme: j.krajger@veto.si

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: