Novice

16. oktober, 2013
Predstavitev delovanja najsodobnejšega kotla na polena na dnevih odprtih vrat

Vabimo vas, da nas obiščete na predstavitvi novega kotla na polena proizvajalca Windhager, ki jo bomo organizirali v hiši zasebnega investitorja v petek 25. in soboto 26. oktobra 2013, na lokaciji Vaška pot 11, 1235 Radomlje, od 8.00 do 19.00 ure. V živo bo mogoče videti, slišati in vprašati vse na temo kotlov na polena in druge ogrevalne tehnike.

 

Windhager z novo izvedbo uplinjevalnega kotla LogWIN Klassik (13 - 30 kW) postavlja najvišje standarde sodobnega ogrevanja. Konstantno raziskovalno delo, nenehne izboljšave kvalitete ter skoraj stoletne izkušnje podjetja Windhager na področju ogrevalne tehnike so privedle do izdelave kotla, ki v mnogih pogledih prekaša tradicionalno ogrevanje na polena.

 

Logwin Klassik predstavlja sodobno ogrevanje na polena, ki je zelo učinkovito, zanesljivo, prijazno do okolja in izjemno udobno. Kotel, ki je že dobavljiv v vseh trgovinah skupine Veto (Veto, Eltron, Vodoterm, Megaterm, Slada, Fiver), obenem slovi po praktičnosti, prilagodljivosti ter robustni konstrukciji iz zelo obstojnih materialov. LogWIN Klassik z 99 prednostmi vas bo prepričal tudi z izjemno privlačno ceno.

 

Dobrodošli.

 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: