Družbena odgovornost

Družbeno odgovornost razumemo kot upoštevanje ekonomskih in zakonskih, kot tudi etičnih in dobrodelnih obveznosti do svojih notranjih udeležencev in zunanje skupnosti.


Skrb za zaposlene. Smo podjetje z izredno nizko fluktuacijo zaposlenih. Želja podjetja je karierno zadovoljstvo in razvoj ter obenem medsebojno spoštovanje in sodelovanje vseh zaposlenih. Pozitivno delovno vzdušje ter ekipni duh pomembno vplivata na utrip celotne organizacije. V ta namen se organizirajo tudi medsebojna druženja vseh zaposlenih. Zavedamo se, da so le zadovoljni zaposleni lahko resnično učinkoviti na delovnem mestu. Podjetje je namreč močno le toliko, kolikor je močan človeški kapital v njem.


Družbena odgovornost do naših dobaviteljev, strank, poslovnih partnerjev. Interes podjetja Veto je tesno in dolgoročno sodelovanje z naštetimi deležniki. Naša temeljna načela sodelovanja so prav gotovo: korektnost, izpolnjevanje dogovorov, zanesljivost dobave, poravnani in čisti računi in dolgoročna krepitev odnosov. Podjetje stremi k zagotavljanju kakovostnih izdelkov in storitev na učinkovit, etičen in ekološko ozaveščen način.

 

 

 

Želimo prispevati k boljši družbi in čistemu okolju. Poleg raznih ukrepov na področju varovanja okolja, z donacijami podpiramo tudi različne projekte na športnem, kulturnem in humanitarnem področju. Največjo podporo že vrsto let namenjamo najboljšemu slovenskemu Ženskemu košarkarskemu klubu Triglav Kranj. Klub je bil ustanovljen leta 2009/2010. Uspehe žanjejo že od košarkarske šole najmlajših do članske ekipe, ki iz leta v leto dosegajo neprecenljive rezultate in se borijo za naslov državnih prvakinj. Selekcija mladink je letošnjo sezono 2018/2019 dosegla neprecenljiv dosežek in osvojila zlato medaljo. Selekcija članic pa je vice prvak Slovenije. 

 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: