Zgodovina podjetja

VETO Veletrgovina, d.o.o. je leta 2001 ustanovljena družba, ki je nastala s povezovanjem oz. sodelovanjem manjših družb Eltron Kranj in Vodoterm Radomlje. Omenjeni družbi sta že imeli dolgoletne izkušnje na področju trženja ogrevalne in vodovodne tehnike ter sanitarne opreme.

 

Namen ustanovitve podjetja Veto d.o.o. je bil prevzem vseh nabavnih ter veleprodajnih funkcij na področju ogrevalne in vodovodne tehnike za območje celotne Slovenije.

 

V letu 2003 so se poslovni prostori (trgovina) prenovili. Opremila se je učna kotlovnica na način, da se lahko praktično prikaže delovanje različnih ogrevalnih sistemov.

 

Danes je Veto d.o.o. pomembno podjetje na slovenskem trgu ogrevalne in vodovodne tehnike, ki je prevzelo uvoz, zastopstva ter trženje različnih uveljavljenih in kakovostnih evropskih ter domačih blagovnih znamk. Poleg izjemno široke ponudbe kvalitetnih izdelkov po konkurenčnih cenah, zaposleni zagotavljajo vso potrebno tehnično podporo, strokovno svetovanje ter tudi, s pomočjo servisne mreže, poprodajne aktivnosti.

 

Želja trenutno 31-im zaposlenim (in moto hkrati) je zagotovitev zadovoljstva vsem, ki in še bodo sodelovali s podjetjem. V veselje nam je ustreči in pomagati projektantom, trgovcem, obrtnikom in serviserjem ter seveda končnim strankam, ki se na nas obrnejo s kakršnokoli potrebo ali zahtevo v zvezi z vodovodno in ogrevalno tehniko.
 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: