Kopalniške in kuhinjske armature FIMA Carlo Frattini

   

Armature serije SMART
/files/www.veto.si/PONUDBA/9. KOPALNISKE_IN_KUHINJSKE_ARMATURE/Smart/kopalniske_pipe_smart.jpg

Serija Smart je ekskluzivno na voljo le pri članicah Veto skupine. Kakovostne armature so izdelane iz medenine, na voljo v krom barvi. So visoko energetsko učinkovite, med drugim vsebujejo 2 –stopenjsko kartušo, ki omogoča varčevanje pri porabi vode in energije (WSC – water saving cartridge). Serija Smart – klasičen dizajn armatur z moderno tehnologijo. 7 let garancije.

 

  

 

 

Armature serije SPLIT
/files/www.veto.si/PONUDBA/9. KOPALNISKE_IN_KUHINJSKE_ARMATURE/Split/split.jpg

Premišljen sodoben dizajn armatur se prilega prav vsaki kopalnici in kuhinji. Armature so najvišje kvalitete in energetske učinkovitosti. Poleg 2 –stopenjske kartuše, ki omogoča varčevanje pri porabi vode in energije (WSC – water saving cartridge), določeni modeli vsebujejo tudi tehnologijo ESC (ESC – energy saving cartridge). Na ta način se še dodatno varčuje pri porabi tople vode in energije. Vse armature so izdelane iz medenine, na voljo v krom barvi. 7 let garancije.

 

  

Armature serije MATRIX
/files/www.veto.si/PONUDBA/9. KOPALNISKE_IN_KUHINJSKE_ARMATURE/Matrix/matrix.jpg

Armature Matrix sodobnih linij in modernega dizajna. Tako kot izdelki drugih serij, so tudi te armature izdelane iz recikliranega materiala. Material armatur je medenina, na voljo v krom izvedbi. 7 let garancije.

 

 

 

 

Armature serije QUAD
/files/www.veto.si/PONUDBA/9. KOPALNISKE_IN_KUHINJSKE_ARMATURE/Quad/quad.jpg

Serija armatur za uporabnike z izbranim okusom. Najvišjo kakovost ter učinkovitost armatur spremlja prefinjen dizajn, ki z elegantnim videzom kopalnico naredi še posebej privlačno. Pri seriji Quad je uporabljena tehnologija WSC, armature so izdelane iz medenine, na voljo v krom izvedbi. 7 let garancije.

 

  

 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: