Kotli na pelete Windhager

 

 

 

 

 

 Kotel na pelete biowin touch

Kotli na pelete BioWIN 2 Touch (3 - 26 kW)

 

Nepremagljiv v udobju, izjemno varčen, varen in zanesljiv kotel na pelete BioWIN 2 namenjen za centralno ogrevanje eno- in več družinskih hiš.

 

Odlikujejo ga izjemne tehnične lastnosti, popolnoma avtomatsko čiščenje in odstranjevanje pepela, inovativno in avtomatsko dovajanje pelet, množica alternativnih rešitev za skladiščenje pelet, 6 možnih razredov udobja in še mnogo drugih lastnosti.


Peletni kotel, ki potrebuje vsega 1,5 m2 površine in je primeren za postavitev tudi v majhne odprtine. S hrbtno stranjo se namreč lahko celo dotika stene, ob straneh pa potrebuje vsega 3 cm prostora. Ker ne potrebuje hranilnika ogrevalne vode, še dodatno prihranite pri prostoru, denarju in energiji.

 

BioWIN 2 je edini kotel na pelete, ki mu zadošča, da se redna servisno-vzdrževalna dela opravijo zgolj vsake 2 leti oz. najkasneje po porabi 16 ton peletov.


 

Kotli na pelete BioWIN Lite (3 - 26 kW)

Izredno kakovosten kotel na pelete BioWIN Lite s silosom pelet 107 kg ali 200 kg. Peletni kotel BioWIN Lite nudi enostavne in udobne rešitve. Je zelo varčen, varen in zanesljiv kotel namenjen za centralno ogrevanje eno- in več družinskih hiš.


Odlikujejo ga odlične tehnične lastnosti, popolnoma avtomatsko čiščenje gorilnih površin in toplotnih prenosnikov, modulirano prilagajanje moči, avtomatski vžig in dodajanje pelet, izredna kompaktnost, saj zavzame le 1,5 m2 površine ter enostavno upravljanje v slovenskem jeziku.

 


 

 

Kotel na pelete Biowin xl

Kotli na pelete BioWIN XL (10 – 60 kW) in BioWIN XL kaskada (10 - 240 kW)


BioWIN XL ponuja odlično rešitev za ogrevanje na pelete večjih objektov. Popolno udobje, nizki obratovalni in vzdrževalni stroški, tehnološka dovršenost ter zanesljivost so glavne lastnosti kotla na pelete BioWIN XL. V ospredju sta njegova visoka obratovalna zanesljivost in sočasna najučinkovitejša izraba goriva. Zelo enostavna postavitev kotla na pelete BioWIN XL, ki ga odlikujeta kompaktna izvedba in edinstven fleksibilen sistem skladiščenja in dovajanja pelet nadalje zgovorno priča o vrhunskosti ogrevalne naprave.
 

 


 

 

Kotel na pelete Firewin

Kamin na pelete za centralno ogrevanje FireWIN (4,7 – 12 kW)


Z avtomatskim toplovodnim kaminom na pelete FireWIN, Windhager ponuja centralno ogrevanje s stilom. Brezčasen, privlačen dizajn kamina, ki je na voljo v 4 barvnih različicah, se odlično poda kateremu koli domu. Tako boste ob večerih uživali pred kaminom, ta pa bo poskrbel za toplo vodo ter izjemno varčno in učinkovito ogrevanje vaših prostorov. Ker lahko FireWIN obratuje tudi s pomočjo dovoda zunanjega zraka za izgorevanje in pri tem oddaja le minimalno količino sevalne toplote, je idealen za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne hiše. Naj vas razvaja ogrevalna tehnologija prihodnosti.

 

 


 

Kotel na pelete DuoWin

Kombiniran kotel na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe goriv.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

Kotli in kamini na pelete Biodom 


 

 

 

 

Kotel na pelete Biodom 27 C5 (8,6 - 30,8 kW)

 
Zanesljivost in učinkovitost kotla Biodom 27 C5 je rezultat dolgoletnih investicij slovenskega proizvajalca v razvoj in hkrati praktičnih izkušenj iz terena. Biodom 27 C5 je sistem popolnega izgorevanja lesne biomase z avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet.
 
S pomočjo tehnologije BioLogic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča visoke izkoristke v vseh pogojih delovanja. Obenem omogoča samodejno prepoznavanje kvalitete pelet, samodejno prilagajanje moči ter ponovno vzpostavitev delovanja ob izpadu električne energije. Dosega nizke emisije dimnih plinov. Programska ura podpira tedensko nastavitev delovanja, kar se enostavno spremlja na preglednem zaslonu.
 
Tedenski 180 kg silos pelet je integriran v zgornjem delu kotla. Tovarniško so v kotlu že vgrajene visoko učinkovita obtočna črpalka, hidravlična kretnica in varnostni ventil.

 

 komercialni prospekt

 

Kotel na pelete Biodom 21 (6,1 - 22,7 kW)


Učinkovit kotel na pelete slovenskega proizvajalca z avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet. S pomočjo tehnologije BioLogic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča visoke izkoristke v vseh pogojih delovanja. Obenem omogoča samodejno prepoznavanje kvalitete pelet, samodejno prilagajanje moči ter ponovno vzpostavitev delovanja ob izpadu električne energije. Dosega nizke emisije dimnih plinov.
Tedenski 150 kg silos pelet je integriran v zgornjem delu kotla. Enostavno in jasno upravljanje kotla.

 

komercialni prospekt 

 


 

 

Kotel na pelete Biodom C15 (5 - 17 kW / 5 - 25 kW)


Učinkovit kotel na pelete slovenskega proizvajalca. Dosega visoke izkoristke in nizke emisije dimnih plinov. Je sistem z avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet. S pomočjo tehnologije BioLogic se kotel sam prilagaja spreminjajočim pogojem delovanja in s tem omogoča optimalne izkoristke in stabilno delovanje skozi leta uporabe. V kotlu modernega videza je integriran 55 kg (+ možnost 75 kg) silos pelet. Tovarniško so v kotlu že vgrajene visoko učinkovita obtočna črpalka z nepovratno loputo, raztezna posoda in varnostni ventil. Enostavno in jasno upravljanje kotla.

 

komercialni prospekt 

 


 

 

 

 

Kaminske peči Biodom H20 (5,6 - 18,3 kW)


Kaminska peč BIODOM H20 združuje toploto klasične kaminske peči ter centralnega kotla na pelete. Namenjena ja ogrevanju sanitarne vode in ogrevanju stanovanjskih in poslovnih prostorov. Omogoča dopolnitev obstoječemu sistemu ogrevanja ali pa uporabo peči kot edini vir toplote, ki dopolnjuje domačnost ustvarjeno z izbranim pohištvom.

 

Upravljanje kaminske peči Biodom H20 je popolnoma avtomatizirano, zaradi česar dosegajo visok izkoristek izgorevanja, nizke emisije ter visoko učinkovitost izrabe energenta. Tovarniško so v pečeh že vgrajene visoko učinkovita obtočna črpalka z nepovratno loputo, raztezna posoda in varnostni ventil.


Sodobna programska oprema omogoča nastavitve in regulacijo glede na želje in potrebe, s samodejnim vžigom ter tedensko nastavitvijo programske ure. Upravljanje kaminske peči je enostavno, prav tako njeno vzdrževanje.

 

 komercialni prospekt H20 

  


 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: