Inovativne rešitve za ogrevanje in hlajenje

DE DIETRICH je priznana francoska blagovna znamka, ki je prisluhnila uporabniku in zanj pripravila vrsto učinkovitih, okolju prijaznih in varčnih rešitev za ogrevanje in hlajenje. Najnovejša tehnologija je narejena, da v najboljši možni meri služi vašemu udobju.
BERITE DALJE

Največ za vaš denar

Vaše potrebe so pri podjetju DE DIETRICH opažene. Zato sta na voljo dve liniji naprav: ADVANCE in EASYLIFE, vsaka svoj odraz uporabnika. Možnost izbire med njima je zadosten razlog, da vsakdo lahko sledi svojim zahtevam in zmožnostim investiranja v nov ogrevalni ali hladilni sistem.
VEČ INFORMACIJ

Zanesljiv partner

Francoski proizvajalec DE DIETRICH in slovenska uveljavljena skupina podjetij s področja ogrevanja in hlajenja VETO GROUP, že od leta 2001 skupaj nastopata na slovenskem trgu in približujeta kakovostne naprave DE DIETRICH domačemu uporabniku. Izkušeni strokovnjaki so na voljo za maksimalno podporo in zadovoljstvo kupca.
PREBERITE VEČ

Svetovni sloves na krilih tradicije

Začetki zgodbe DE DIETRICH segajo v leto 1684 in temeljijo na dinastiji vizionarjev. Danes je podjetje del uveljavljene skupine BDR THERMEA, ki je vodilni svetovni proizvajalec in dobavitelj pametnih ogrevalnih in hladilnih rešitev, sistemov in storitev.
BERITE DALJE

DE DIETRICH bo v vaš dom prinesel pridih francoske umetnosti življenja – popoln užitek. 

Izbirate med širokim naborom ogrevalnih in hladilnih naprav DE DIETRICH, ki bodo vaše življenje naredile enostavnejše in lepše. Visoko zmogljive naprave, zanesljivost delovanja, fleksibilnost namestitve ter enostavno upravljanje so prednosti, ki vam jih bodo zavidali vsi. 

Skupaj bomo našli sodobno in zanesljivo rešitev za vaš dom ali podjetje 

S fokusom na stranko in tesno povezani s poslovnimi partnerji smo se iz klasičnega trgovskega podjetja preoblikovalo v svetovalno-tehnično skupino, ki temelji na razumevanju potreb uporabnikov in nudenju podpore tako potencialnim kot tudi znanim naročnikom sistemov ogrevanja in hlajenja DE DIETRICH. Na podlagi izkušenj, številnih vgrajenih sistemov in dobre neposredne komunikacije s tehnično podporo proizvajalca se je oblikovala hišna ekipa svetovalcev, ki predano skrbi za pravilne odločitve naših uporabnikov.

Stopite v kontakt z nami.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Z vami bomo od začetka do konca projekta in še naprej

Stranka, ki nam zaupa, je naša obveza za dobro izpeljano delo. Vsak projekt investicije v nov ogrevalni ali hladilni sistem je obravnavan individualno s strani našega svetovalno-tehničnega in projektnega oddelka. Stranka je v tandemu s svojim tehničnim svetovalcem, ki jo vodi čez faze:

  • odločitev za nov sistem ogrevanja in/ali hlajenja oz. njegovo prenovo
  • predstavitev prednosti, ki jih nudi proizvodnji program DE DIETRICH
  • implementacija izbrane naprave v projekt
  • postopek nabave naprave s spremljajočo opremo

Končnemu uporabniku nudimo tudi povezavo z izkušenimi monterji, ki poskrbijo, da je strokovna namestitev naprave DE DIETRICH v vaš objekt narejena na najvišjem nivoju.

Opravljena montaža in uspešen zagon sta pomemben korak za nadaljnje sodelovanje, ki vam zagotavlja brezskrbno delovanje novega sistema, sodelovanje z nami pa nadgradi učinkovit in hiter poprodajni servis, ki je pri tovrstni investiciji zelo pomemben med in po garancijskem obdobju.

Z zaupanja vrednim partnerjem je naložba v sistem DE DIETRICH pametna izbira

Dobro poznavanje inženirskih rešitev DE DIETRICH znotraj skupine Veto Group ni naključje. Poznavanje naprav, prenos znanja od proizvajalca do tehnično-svetovalne službe v Sloveniji ter navsezadnje številni v praksi izvedeni ogrevalni sistemi so kredibilni pokazatelj, da se z uvajanjem francoske blagovne znamke DE DIETRICH misli resno: ne govorimo le o prodaji naprav, ampak o izvedbi, ki upraviči zaupanje.

DE DIETRICH je primeren za novogradnje in prenove, odlično pa se kombinira z vsemi obstoječimi sistemi v hiši.

Vaša varna odločitev

Na trgu je veliko ponudnikov, ki poleg znanega imena blagovne znamke, obljubljajo več, kot naprava lahko ponudi. Naše partnerstvo z DE DIETRICH ponuja odkrito besedo. Ime, ki se v Sloveniji prebija v ospredje, je že zadovoljilo več kot 22.000 uporabnikov. Izven naših meja DE DIETRICH ostaja še vedno eden vodilnih direktnih proizvajalcev, ki ima lastno proizvodnjo komponent pod popolnim nadzorom. Občutek varnosti nudijo tudi svojim kupcem. Naša mreža strokovnih sodelavcev je dodatno zagotovilo, da je vaša investicija v ogrevalni ali hladilni sistem DE DIETRICH varna odločitev za vaše dolgotrajno zadovoljstvo.

Zakaj De Dietrich?

Znanje, ki raste iz izkušenj desktop
Raznolikost ponudbe - enotnost za evropski trg desktop
Eko rešitve desktop

Zgodovina podjetja DE DIETRICH je vezana na njihovo domačo alzaško regijo, ki leži v geografskem in ekonomskem srcu Evrope. Ker so verjeli v lokalno, so rastli v pestrosti gospodarskih panog ter ustvarjali bazo hišnega znanja. Tako je še danes, ko svoj potencial širijo tudi po svetu v sklopu skupine BDR THERMEA, novega voditelja na področju inovativnih rešitev in povezanih storitev za ogrevanje in sanitarno toplo vodo.

Redki so proizvajalci, ki se lahko pohvalijo z več kot 300-letno zgodovino. Od svojega nastanka ob koncu 17. stoletja nikoli niso prenehali pretresati tržišča s svojimi stvaritvami, inovacijami in edinstveno tehnologijo.

Znanje, ki raste iz izkušenj desktop

Možnosti, ki jih zagotavlja DE DIETRICH, so plod dolgoletnega sledenja tržišču ogrevalnih in hladilnih naprav. Znanje, ki se prenaša iz generacije v generacijo, danes omogoča visoko stopnjo odličnosti. Zato so naši francoski partnerji lahko upravičeno ponosni na svojo dediščino in znanje prednikov, ki sega v davno leto 1684.

DE DIETRICH je že davnega leta 1850 izdelal prvi kotel na drva, kasneje se močno uveljavil s proizvodnjo plinskih in oljnih kotlov, leta 1981 pa že intenzivno vstopil na trg z lastno toplotno črpalko. Ogrevalne naprave DE DIETRICH so v samem vrhu na področju inovacij in nudijo optimalno kakovost ter nenehen razvoj bogatega asortimana. Danes je podjetje DE DIETRICH prisotno v več kot 50 državah po svetu, v domovih zadovoljnih uporabnikov pa obratuje preko 1.200.000 ogrevalnih in hladilnih naprav.

Raznolikost ponudbe - enotnost za evropski trg desktop

V današnjem času, ko se poudarja individualnost, je pomembno, da imamo pred seboj možnosti kakovostne izbire. Bogat proizvodni program DE DIETRICH je segmentiran glede na profil uporabnika. Tako ponuja naprave v razredu ADVANCE, ki so namenjene zahtevnejšim uporabnikom. Primerljive so s podobnimi napravami višjih cenovnih razredov, zato so dvomi v kakovost in zanesljivost delovanja povsem odveč. Naprave so zelo lepo sprejete tudi pri monterjih, ki izpostavljajo enostavnost namestitve in vsestranskost parametrov. Tudi uporaba in upravljanje naprav so za uporabnika predvsem preprosta ter sledi zahtevam modernega uporabnika, ki izkorišča vse prednosti najnovejše tehnologije. Vsi uporabniki, ki pa želijo za svoj denar dobiti največ, lahko posežejo po razredu EASYLIFE, ki za velikim bratom ADVANCE, ne zaostaja; njegova odlika je cenovna dostopnost.

Eko rešitve desktop

Skozi 300-letno zgodovino si je podjetje DE DIETRICH postavljalo zahteve in cilje, ki temeljijo na resničnih vrednotah: kakovost, zanesljivost in trajnost. Za energetske rešitve DE DIETRICH velja, da se pozitivni odnos do okolja kot dober zgled začne že v sami proizvodnji. Zavezanost trajnosti in zmanjšanje ogljikovih emisij je doprinos proizvajalca k zeleni prihodnosti. Miselnost se s tem prenaša tudi na uporabnike. Smotrno izkoriščanje naravnih virov z uporabo sodobne tehnologije je dodana vrednost podjetja DE DIETRICH. Poudarek je na učinkovitosti. Naprave so izdelane za dolgo življenjsko dobo. S podaljšanim garancijskim obdobjem proizvajalec direktno jamči za njihovo kvaliteto.

Kategorije izdelkov

Uporabniki ogrevalnih in hladilnih naprav DE DIETRICH vedo, kaj je pametna odločitev in pritrjujejo evropski tradiciji in inovativnosti, odgovornosti za kvaliteto in okolje ter uporabniku prijazni tehnologiji upravljanja. Poiščite pravo napravo za vaš dom ali podjetje.

Pametni korak k neodvisnosti od gibanja cen in virov ogrevanja 

DE DIETRICH hibridni sistem HPI G Hybrid

DE DIETRICH hibridni sistem HPI G Hybrid

  • Kombinacija toplotne črpalke zrak voda in kondenzacijske plinske peči
  • Učinkovito ogreva, hladi oz. pohlajuje prostore ter pripravi toplo sanitarno vodo
  • Hibridni sistem primeren za novogradnje in prenove kurilnic
  • Samostojno izbere tisti vir energije, ki ob trenutnih cenah energentov in vremenskih razmerah omogoča največji prihranek

Pogosto zastavljena vprašanja

Družina uporabnikov naprav DE DIETRICH raste in vsem je skupno zadovoljstvo nad francosko blagovno znamko. Uporaba naprav je preprosta in ne zahteva veliko posegov v njihovo delovanje. Povratne informacije s terena govorijo v prid kvaliteti izdelave: zelo malo je okvar naprav v času obratovanja, v kolikor pa pride do njih, v večji meri razlog ni v tovarniški izdelavi in nastavitvi. Tudi sami monterji na podlagi dobrih izkušenj radi priporočajo strankam sisteme ogrevanja in hlajenja DE DIETRICH. Prednastavitve skrajšajo čas montaže in nudijo enostavno namestitev v različne situacije novih in obstoječih ogrevalnih in hladilnih sistemov.

Dejstvo, da je DE DIETRICH proizvajalec s tradicijo, ni zanemarljivo, ko poudarjamo kvaliteto francoske blagovne znamke. Le direktni proizvajalec, kar DE DIETRICH je, se lahko pohvali z odlikami kot so: nenehno spremljanje in kontrola proizvodnega procesa ter velik vložek v dvig lastnega razvojnega oddelka. Komponente naprav in celotna regulacija sta plod hišnega znanja in izdelave. Kakovost je potrjena tudi s podaljšano garancijo, česar ne ponuja vsak proizvajalec. Poudarjamo tudi zanesljivost naprav in navsezadnje tudi ekipo, ki skrbi za vse faze od izdelave do namestitve naprave pri vas doma. Tehnična podpora je zagotovljena na področju celotne Slovenije.

Vprašanje, ki se poraja najpogosteje. Odgovor pa je kompleksen in zahteva izračun našega strokovnjaka na podlagi vhodnih parametrov vašega projekta. Z veseljem vam bomo posredovali vse informacije. 

Stopite v kontakt z nami. Pripravili bomo informativni izračun porabe energije vašega objekta. 

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Ogrevalni ali hladilni sistem se ne izbira iz kataloga, temveč je to proces, pri katerem sodeluje skupina strokovnjakov, ki najprej prisluhne potrebam in zahtevam uporabnika. Glede na situacijo, ali gre za novogradnjo ali prenovo, in kompleksnost namestitve se izdela projekt, in šele v tej fazi se sama investicija lahko vrednosti. Kot je širok nabor proizvodnega programa DE DIETRICH, toliko je možnih rešitev. Prepričani smo, da se bo našlo za vsakega nekaj, od cenovno dostopnih naprav do sistemov za zahtevne uporabnike. Pri vsem tem pa boste imeli popolno tehnično podporo.

Zaupajte nam, kaj potrebujete in odgovorili vam bomo odkrito, tudi o stroških investicije.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Kot zastopniki proizvajalca DE DIETRICH smo znotraj cele skupine razvili ekipo strokovno-tehničnih svetovalcev, ki je na voljo za vsa tehnična vprašanja o prodajnem programu, predvsem pa lahko na podlagi znanja in izkušenj svetujejo o izbiri ter namestitvi naprav. Podpora je predvsem pomembna v času obratovanja naprave. Tehnologija je preprosta in enostavna za uporabo, pa vendar se zgodi, da ogrevalni in hladilni sistemi kot živ organizem zahtevajo več tehničnih pojasnil, kot jih uporabnik lahko osvoji iz navodil. Za to smo mi tukaj. Naša naloga je, da je vaše življenje lepo, kar je tudi naš slogan.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Prijava na e-novice

Želite izvedeti več o nas in prodajnem programu DE DIETRICH?
Bodite v stiku z nami in se naročite na naše spletne novice.