Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vse vsebine, objavljene na www.veto.si so last podjetij v skupini Veto Group (podjetja: Veto Veletrgovina, d.o.o., Eltron d.o.o., Vodoterm Radomlje d.o.o., Megaterm d.o.o.,  Slada d.o.o., 5Fiver d.o.o., Meza d.o.o., InHouse d.o.o.). Brez dovoljenja Veto Group (svetovanje@veto.si) se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršenkoli način. V Veto Group niso odgovorni za morebitne težave pri delovanju spletne strani.

Pridržuje si pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin objavljenih na www.veto.si.

 

Pridržki

Veto Group bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Veto Group tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani. V Veto Group niso odgovorni za občasno nedelovanje strani. V Veto Group ne prevzemajo nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.


V Veto Group si pridružujejo pravico, da uporabnike napotijo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

 

Obvestilo potrošnikom po Zakonu o izvensodnem reševanju potrošniških sporov 
(ZIsRPS)


V Veto Group, skladno z določilom 3. odst. 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS 81/2015 – ZIsRPS), svoje stranke obvešča, da za reševanje potrošniškega spora ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS).