Sanitarna keramika je najpomembnejši element pri opremljanju kopalnice, a se med ponudniki na prvi pogled ne razlikuje. Zato je toliko bolj stresno, ko ugotovite, da je ponudbe na trgu izredno veliko in da je oprema vsekakor bolj raznolika od pričakovanj.

 
Po posvetu z našimi izkušenimi strokovnjaki se boste izognili napačnim odločitvam, ki bi jih obžalovali dlje časa, saj je investicija v sanitarno keramiko vedno dolgoročna, predstavlja pa visok začetni finančni vložek.

Umivalniki
Umivalniki
WC školjke
WC školjke
WC deske
WC deske
Bideji
Bideji
Pisoarji
Pisoarji
Tuš kadi
Tuš kadi
Kopalne kadi
Kopalne kadi
Program za invalide
Program za invalide

Kaj je potrebno upoštevati pri nakupu sanitarne keramike?


Naše izkušnje kažejo, da se kupci pri izbiri sanitarne keramike osredotočijo na ključne elemente: WC školjko, umivalnik, kad ali tuš kabino, če je prostor za vgradnjo tudi bide ali pisoar. Pri izbiri pa pozabljajo načrtovati nakup sanitarnih dodatkov, brez katerih opremljanje kopalnice enostavno ni mogoče. Tako morate pri nakupu sanitarne keramike pomisliti tudi na pripadajočo WC desko, WC splakovalnik, bide, kad za tuš, cevi in tuš kanaleto.

Sanitarna keramika: za vsakogar nekaj


Verjamemo, da zdaj veste, da je spisek nakupa sanitarne keramike daljši, kot ste prvotno načrtovali. A brez skrbi, saj imamo za vas celovito rešitev za opremljanje nove kopalnice ali njeno prenovo. Pri načrtovanju nakupa sanitarne keramike sodelujemo z vami in upoštevamo vaš proračun.

Dovolite, da vam naši strokovnjaki predstavijo izbiro sanitarne keramike neposredno v naših razstavnih prostorih. Pokazali vam bomo prednosti posameznih elementov in videli boste, kako detajli nadgrajujejo na prvi pogled enako keramiko za opremljanje kopalnic in toalet. Izbira bo enostavnejša in nakup bo v hipu postal prijetno opravilo.


 

Kopalniška keramika: modeli in stili


Tako kot smo uporabniki in naše navade različni, tako obstajajo različni modeli in stili kopalniške keramike. Proizvajalci kopalniške opreme se prilagajajo trgu in ustvarjajo trende. Kaj je za vas pomembno veste vi, naša naloga pa je, da vas na podlagi izkušenj vodimo do pravilne izbire, da bo vaš intimni prostor postal samo vaš tempelj zasebnosti. 

V naših kopalniških salonih so zbrani proizvajalci sanitarne keramike, ki razumejo potrebe uporabnika. Z izbiro sledimo prodajnim programom, ki upoštevajo tradicionalne oblike WC školjk z ustrezno WC desko in kopalniških umivalnikov ter bidejev. Na ogled so tudi preverjene klasične kopalniške kadi in tuši, po katerih kupci še vedno radi posegajo. Vodilo tradicionalnih prodajnih linij sanitarne keramike je preverjena kakovost in vrhunska izdelava.

Korak v sodobno razumevanje sanitarne keramike so detajli v modelih najnovejših sanitarnih elementov. Opremljanje sodobne kopalnice nudi več možnosti izražanja individualnih zahtev uporabnika. Moderni kopalniški sanitarni elementi so poudarek opremi interierja. Sveže linije umivalnikov in WC školjk se ujemajo z oblikami kopalniških in tuš kadi. 

Izbor velikosti in oblik posameznega elementa iz programa sanitarne keramike je tako eden glavnih dejavnikov, ki pripomorejo k funkcionalnosti in dovršenosti interierja. Poudarek je na enovitosti in barvni usklajenosti. Vprašajte naše svetovalce tudi o skladnih keramičnih ploščicah iz našega prodajnega programa.

 

Izbira pravih materialov za kopalniško opremo


Najbrž je odveč poudariti, da je kopalnica kraljestvo vlage. Tudi s primernim razvlaževanjem in zračenjem ne morete ustvariti pogojev, ki bi ne vplivali na nastanek plesni in razkroj neobstojnih materialov. Dejstvu, da se je za čisto kopalnico potrebno truditi prav vsak dan, ne morete ubežati. 

Sanitarna oprema za invalide

Skrb za osebno higieno je privilegij, ki daje človeku dostojanstvo, zato ne dopustimo, da nam je kadarkoli odvzet. Omogočite ga tudi osebam, ki težje pristopijo k samostojnosti v toaletnih prostorih.

Koliko časa ste pripravljeni žrtvovati za čiščenje? 


Če drgnjenje umazanije ni vaš hobi, potem vam na srce polagamo investicijo v kakovostne materiale. Veto Group strokovnjaki so vam pri tem na voljo in vam svetujejo najbolj primerno kopalniško opremo.

Kajti prav od izbire kvalitetnega pohištva za kopalnice sta odvisna raven čistoče ter vaše prijetno počutje.

Danes zato prevladuje oprema iz umetnih materialov, ki z najnovejšimi tehnološkimi obdelavami doseže maksimalno odpornost na vlago. Vodoodporni materiali, kot so iveral ali mediapan, so prevlečeni z melaminom in lahko posnemajo videz naravnih materialov ter pričarajo domačnost v ambientu. Uporaba lesa v zadnjem času narašča, vendar pri izbiri je potrebno les zaščititi, da ohrani svojo obstojnost.

Pomembna je tudi izbira materialov za kopalniški pult pri kopalniških sestavih iz več povezanih spodnjih omaric. Na voljo so pulti iz kerrocka, mojstri pa vam lahko po naročilu izdelajo tudi pulte v imitaciji naravnih materialov, kot je beton, les, granit ali marmor. Zavedajte se, da estetski materiali niso vedno primerni za uporabo v vlažnih in mokrih prostorih.