Filter izdelkov

Tuš kadi so nepogrešljivi del kopalnice. Njihova izbira je primarna, zato svetujemo posvet z našim strokovnjakom, ki vam bo predstavil prednosti številnih tuš kadi iz našega prodajnega programa. Izbrali boste najustreznejšo za vaše vsakdanje potrebe, zahteve.

Na voljo so različne tuš kadi v standardnih velikostih; sodobni materiali pa dovoljujejo tudi izdelavo tuš kadi po vaših zahtevah.

Tuš kadi so izdelane iz visoko kakovostne keramike, ki zagotavlja njihovo obstojnost. So izredno enostavne za čiščenje.

 

Obstojne in estetske tuš kadi

Izbiramo lahko med klasičnimi tuš kadmi ali modeli, ki so izdelani skladno z najnovejšimi trendi – tanke oziroma plitve tuš kadi, višine 5 cm ali walk-in odprti tuši.

Tuš kad se mora v celoti prilagajati funkcionalnosti kopalnice. Vsak tloris kopalnice je edinstven. Prepustite se izbiri arhitekta v posvetu z nami in si oglejte vašo novo kopalnico v 3-d izrisu. Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne pustite izbiro tuš kadi naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro tuš kadi iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Ceramica Dolomite, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.

Sodobna kotna globoka tuš kad