Filter izdelkov

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katero opremo za kopalnico bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pri nas se lahko naročite tudi na brezplačen 3D izris kopalnice. Naše kvalitete:

  • Strokovna ekipa 
  • Dolgoletne izkušnje s področja opremljanja kopalnic 
  • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
  • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam

Funkcionalnost in eleganca v enem: tuš kad za sodobno kopalnico  

Keramične tuš kade so priljubljena izbira pri opremljanju kopalnic zaradi svoje trajnosti, estetskega videza in enostavnosti vzdrževanja. Tuš kadi so osnovni del vsake sodobne kopalnice, saj omogočajo udobno in higiensko tuširanje.Prednosti keramičnih tuš kadi:

Trajnost. Keramične tuš kade so izdelane iz trpežnega materiala, ki je odporen proti obrabi, praskam in madežem. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Estetski videz. Keramične tuš kadi imajo običajno eleganten in čist videz, ki se dobro ujema s številnimi slogi kopalnic. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in teksturah, kar omogoča prilagajanje glede na želje uporabnika.

Enostavno vzdrževanje. Keramični material je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Običajno zadostuje redno brisanje s čistilom za kopalnice, da ohranite tuš kad čisto in bleščečo.

Odpornost proti vlagi. Keramična tuš kad je odporna proti vlagi, kar je ključno vlažnemu okolju kopalnice. To preprečuje nastanek plesni, plesni in drugih težav povezanih z vlago.

Prilagodljivost. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah, kar omogoča prilagajanje glede na razpoložljiv prostor v kopalnici. Obstajajo kvadratne, pravokotne, okrogle in ovalne tuš kadi, ki se lahko vgradijo tako v kot in tudi v sredino prostora.

Keramične tuš kadi so torej praktična, estetska in trajna izbira za vsako kopalnico. Zagotavljajo udobno in prijetno tuširanje ter dodajo vrednost in slog vašemu kopalniškemu prostoru.

Tuš kadi: razkošje udobja in sprostitve 

Tuš kadi so nepogrešljiv del sodobnih kopalnic, saj ponujajo številne prednosti v primerjavi s tuš kabinami ali prhanjem neposredno na tleh. Ne glede na to, ali iščete udobje, eleganten dizajn ali enostavno vzdrževanje, vam tuš kad lahko olajša življenje in polepša kopalniške izkušnje.

Tuš kadi so na voljo v različnih oblikah in velikostih, tako da lahko izberete tisto, ki bo ustrezala vašim potrebam in vam nudila maksimalno udobje.

Izbiramo lahko med klasičnimi tuš kadmi ali modeli, ki so izdelani skladno z najnovejšimi trendi – tanke oziroma plitve tuš kadi, višine 4 cm ali walk-in odprti tuši.

Tuš kad se mora v celoti prilagajati funkcionalnosti kopalnice. Vsak tloris kopalnice je edinstven. Prepustite se izbiri arhitekta v posvetu z nami in si oglejte vašo novo kopalnico v 3D izrisu. Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne pustite izbiro tuš kadi naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro tuš kadi iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Ceramica Dolomite, Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.