Dovolite, da keramične ploščice naredijo vsak vaš prostor poseben.


Keramične ploščice so pika na i pri vsaki novogradnji ali prenovi prostora. Z njimi lahko vsak prostor optično povečate ali zmanjšate. Uporabite jih lahko pri opremljanju notranjih prostorov – notranje keramične ploščice - ali kot rešitev za obloge zunaj, ki kljubujejo vremenskim vplivom -  zunanje keramične ploščice.

Kopalniške ploščice
Kopalniške ploščice
Kuhinjske ploščice
Kuhinjske ploščice
Notranje talne ploščice
Notranje talne ploščice
Zunanje talne ploščice
Zunanje talne ploščice

Izbira videza in materiala keramičnih ploščic


Z izbiro barv, oblik in vzorcev keramike si lahko pričarate tradicionalni ambient ali se približate sodobnim trendom. V naši ponudbi boste našli ploščice različnih oblik in velikosti v imitaciji lesa, betona, marmorja in kamna. Izbirate lahko tudi med različnimi kombinacijami vzorcev in keramičnimi dodatki. S ponudbo kvalitetnega materiala in umestitve pa se izognete nezadovoljstvu ob stroških menjave keramičnih ploščic.

 

Sodobna kopalnica s keramičnimi ploščicami

Naši dobavitelji pri izbiri materialov prisegajo na kakovost, ki temelji na tradiciji proizvodnje. Keramika je izdelana iz naravnega materiala granulatov in rudnin. Ker se popolnoma reciklira, predstavlja dodatno vrednost vašemu bivanjskemu prostoru - pridih trajnosti, ki govori, da vam je mar. V procesu izdelav ploščic je ključna obstojnost in odpornost proti vlagi. Keramične ploščice niso le za okras, saj ščitijo zidove in tla pred vdorom vode in posledično pred počasnim propadanjem.


Največ uporabnikov se pri izbiri za material odloči za porcelan gres ploščice, ki so v prodajnih programih tudi največkrat zastopane. Porcelan se je izkazal za trpežen material, zato je pokanje zunanjih keramičnih ploščic ob nizkih temperaturah ali krušenje notranjih talnih ploščic ob stiku z drugimi predmeti, preteklost. Njegov laserski rez keramičarjem omogoča lažje polaganje, obstojnost materiala pa končnemu uporabniku omogoča enostavnejše čiščenje.

Ali prepoznate kvalitetne keramične ploščice brez pomoči strokovnjaka?

Ne pustite, da so keramične ploščice detajl, ki je prepuščen naključju. Nepravilna umestitev keramike prinaša za seboj nezadovoljstvo, menjava pa ni enostavna, saj predstavlja ponovni poseg v prostor in s tem dodatne finančne stroške. Zato se izognite nejevolji in nas povprašajte za nasvet. Svetovali vam bomo o pravilni izbiri barve in oblike ploščice. Vse kombinacije vzorcev si boste lahko ogledali v 3D izrisu, ki vam ga bomo brezplačno izdelali na podlagi vaših vhodnih podatkov. 

Nudimo vam strokovno svetovanje, hitro dobavo in kakovostno izvedbo del. Prepričali vas bomo s svojo strokovnostjo ter prodajnim programom evropskih vodilnih proizvajalcev ploščic, ki imajo pestro paleto ponudbe – od klasike do sodobnih trendov.

Vprašajte našega svetovalca in pomagali vam bomo izbrati prave kuhinjske ali kopalniške ploščice, s keramičnimi ploščicami pa vam bomo pomagali opremiti tudi druge prostore. Izbirate lahko med stenskimi in talnimi ploščicami, kot tudi notranjimi in zunanjim keramičnimi ploščicami.

Mogoče vam bodo prve napotke o opremljanju podali že arhitekti, ki skrbijo za celotni dizajn vaše hiše ali stanovanja. Prepričani pa smo, da bomo lahko ugodili smernicam, ki bodo vaše vodilo pri izbiri.

V kolikor se želite prepričati na lastne oči, vas vabimo, da obiščete naše kopalniške salone in si ogledate našo pestro ponudbo ploščic za notranjo in zunanjo uporabo v vseh prostorih vašega doma.

Nudimo vam sanitarno opremo za invalide in starejše. Povprašajte v naših razstavnih salonih in glede na potrebe vam bomo ponudili prilagojeno WC školjko, tuš kabino, umivalnik ali celovito sanitarno opremo za invalide. 

Prilagojena sanitarna oprema je primerna za kopalniške in druge sanitarne prostore v individualnih domovih kot tudi v bolnišnicah, negovalnih ustanovah in domovih za starejše.

Keramične ploščice v svetlih odtenkih