Filter izdelkov

Vsestranski in zelo učinkoviti Panelni radiatorji 

Panelni radiatorji DL Radiators so toplovodni radiatorji za katere je značilen vsestranski in brezčasen estetski slog, ki zadovolji mnoga pričakovanja uporabnikov. Panelni radiatorji imajo splošno poznan nevpadljiv rebrast profil, zato jih večkrat poimenujemo tudi klasični radiatorji.

Vrhunska zanesljivost in učinkovitost Panelnih radiatorjev DL Radiators je zagotovljena zaradi vgradnje izjemno kakovostnega jekla, najsodobnejše proizvodnje linije, uporabljenih tehnik izdelave in barvanja radiatorjev ter strogih testiranj, ki jih izvajajo v proizvodnem obratu v Italiji.  

15 letna garancija na vse Panelne radiatorje 

DL Radiators zagotavlja celo 15-letno garancijo na vse modele toplovodnih Panelnih radiatorjev s čimer samozavestno potrjuje vrhunsko zasnovo in izdelavo teh ogrevalnih teles.

 

 

Različne vrste Panelnih radiatorjev glede na priklop 

Toplovodni Panelni radiatorji so lahko:

 • Kompaktni oz. klasični radiatorji, kjer je dovod in odvod ogrevalne vode izveden iz strani radiatorja.
 • Ventilni radiatorji imajo ob strani tovarniško že vgrajen ventil za namestitev termostatske glave, priključke za dovod in odvod ogrevalne vode pa imajo skrite na spodnji desni ali levi strani radiatorja.
 • Sredinski radiatorji imajo, tako kot ventilni radiatorji, že vgrajen ventil za namestitev termostatske glave. Sredinski radiatorji imajo priklop spodaj na sredini radiatorja.

Kaj pomenijo oznake radiatorjev 10, 11, 20, 21, 22, 30, 33?

Panelni in Linear radiatorji se razlikujejo po globini oz. glede na tip radiatorja.

Oznake oz. številke, ki opredeljujejo tip radiatorja povejo:

 • Prva številka: število panelnih plošč
 • Druga številka: število pločevinastih reber

Panelni in Linear radiatorji tipa 10, 20 ali 30 poimenujemo Higienik radiatorji. Ti radiatorji omogočajo enostavnejše čiščenje, saj med panelnimi ploščami nimajo pločevinastih reber, kamor se sicer lahko nabira prah in umazanija. Higienik radiatorji so primerni za vgradnjo v bolnišnice, laboratorije in podobne ustanove, kjer je zahtevana raven higiene na najvišji ravni.

PHD 2.0 tehnologija

Hitro ogret prostor in energetska učinkovitost ventilnih radiatorjev! 

Tehnološke raziskave in inovacije DL Radiators so privedle do učinkovitih rešitev ogrevanja s pomočjo PHD 2.0 (Preferential Heat Diffusion) tehnologije. Vsi ventilni radiatorji imajo tovarniško vgrajeno inovativno PHD tehnologijo, ki omogoča prednostni prenos toplote proti prostoru in ne proti steni. Sprednja - zadnja plošča se ogrevata v razmerju 70 - 30%, kar omogoča bolj učinkovito, ekonomično in bistveno hitrejše segretje vaših prostorov. 

Vertikalni Panelni radiatorji

Visoki in ožji Panelni radiatorji se v praksi prodajajo vedno pogosteje. Vertikalni Panelni radiatorji imajo spodaj na izbiro 4 priključke za dovod in odvod ogrevalne vode. 

Vertikalni Panelni radiatorji so na voljo:

 • Višine: od 1400 do 2400 mm
 • Širine: od 300 do 900 mm
 • Globine oz. tipi: 10, 20, 21 in 22

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katerega od radiatorjev bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pričakuje vas:

 • Strokovna ekipa 
 • Več kot 30 let izkušenj na področju ogrevanja in hlajenja
 • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
 • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam