Filter izdelkov

Električni radiatorji za vsak prostor 

Električni radiatorji so lahko vaš priljubljen detajl, ki pristaja vašemu stilu opremljanja. Z radiatorji imate možnost, da v vaš dom vnesete nekaj umetnosti, barve, karakterja in seveda: toplote. Na voljo so električni radiatorji raznoraznih oblik, ki jih lahko vgradite v kopalnico ali pa v katerikoli prostor vašega doma. 

5 let garancije za brezhibno delovanje električnih radiatorjev DL Radiators

Podarite svoji kopalnici pridih elegance in poskrbite za dodelan videz z nakupom DL Radiatorjev! Kakovostni električni radiatorji DL Radiators izpolnjujejo vse tehnične, funkcionalne in estetske zahteve končnega uporabnika. 

Vsi električni in kombinirani radiatorji DL Radiators imajo 5 let garancije, pri čemer za električni grelec in ventilator velja garancija 2 leti. 

Električni radiator za kopalnico

Električni cevni kopalniški radiator ponuja dragoceno toploto ter praktičen, estetski in inovativen pristop k opremljanju vaše kopalnice. Namestitev električnega radiatorja je še posebno dobrodošla v primeru:

 • Če vaša stavba nima centralnega ogrevanja, kot je npr. vikend
 • Da imate novejšo gradnjo in se ogrevate s talnim gretjem 

Ena izmed praktičnih rešitev ogrevanja vaše kopalnice, je namestitev kombiniranega radiatorja. Gre za električni radiator, ki ima tovarniško vgrajen ventilator. Na ta način je segrevanje vaše kopalnice še hitrejše. 

Kombinirani radiatorji

Kombinirani radiatorji so pravzaprav električni radiatorji, ki imajo spodaj tovarniško vgrajen ventilator (kalorifer). Inovativna tehnologija omogoča najhitrejše ogrevanje vaše kopalnice. Ventilator lahko uporabite samostojno za hitro segretje prostora, v kombinaciji z delovanjem električnega radiatorja za povečanje njegove zmogljivosti ali pa imate izklopljenega. 

Kombinirani radiatorji imajo namesto digitalnega termostata, vgrajen enostaven upravljalnik na ventilatorju. 

Kombiniran radiator toplo priporočamo vsem novim hišam in stanovanjem, ki se sicer ogrevajo s talnim gretjem. Enako so praktični za uporabo povsod, kjer ni centralnega ogrevanja.

Električni radiator nudi dodatno toploto v vaših prostorih 

Z električnim radiatorjem lahko zagotovite elegantno in hitro ogrevanje ostalih prostorov, ne glede na to ali potrebujete dodatno toploto v majhnem stanovanju ali pa večnadstropni hiši. Električni radiator enostavno namestite na hodnik, v bivalni prostor, delovni prostor, pralnico ali katerikoli prostor, kjer želite večjo raven udobja. Za vaše dobro počutje.  

Inteligentno krmiljenje  

Električni radiatorji proizvajalca DL Radiators imajo sodoben digitalni termostat, ki vam omogoča maksimalno udobje, ekonomično upravljanje in prilagoditev vašim zahtevam. Inovativen digitalni termostat vam zagotavlja:

 • Protizamrzovalno zaščito 
 • Tedensko programsko uro 
 • Počitniški program 
 • Zaščito za otroke
 • Trenutno nastavitev temperature

Kombinirani radiatorji imajo namesto digitalnega termostata, na ventilatorju vgrajen preprostejši upravljalnik, ki ogreva na vašo zahtevo.

Varnost električne napeljave v kopalnici

Pri načrtovanju električne napeljave v kopalnici je potrebno biti pozoren na varnost pri vgradnji električnega radiatorja. Kopalnica je vlažen in moker prostor, zato je razdeljena na cone, glede na bližino vode. Električni radiatorji morajo biti vgrajeni izven cone 1, pri čemer mora biti stikalo v coni 3, kjer IP zaščita ni potrebna.

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katerega od radiatorjev bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pričakuje vas:

 • Strokovna ekipa 
 • Več kot 30 let izkušenj na področju ogrevanja in hlajenja
 • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
 • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam