Filter izdelkov

Ljudje preživimo veliko časa v toaletnih prostorih, zato ne moremo mimo postanka pri izbiri WC školjke. Keramične WC školjke so nepogrešljiv del ambienta in se morajo v njega maksimalno vključevati. Bodisi samostoječe, viseče ali monobloki, tradicionalnih enostavnih ali modernih oblik – vse to najdemo v ponudbi našega prodajnega programa.  

Pomembno je, da je školjka ergonomsko udobna, k čemer pripomore pravilna višina ter izbira prilagajoče WC deske. Drugi izredno pomemben moment pri odločanju pa je higienski vidik WC školjke. Razvoj sodobnih WC školjk daje velik poudarek na sistemu splakovanja ter posledično na visokih higienskih standardih, ki jih lahko dosežete samo z izbiro prave WC školjke.

 

Ne prepustite izbiro WC školjke naključju

Rimless ali brezrobne WC školjke so najnovejši trendi, ki jih ni vredno prezreti. Umazanija, ki se je v klasičnih WC školjkah nabirala pod robom, je sedaj preteklost. Vprašajte naše svetovalce in pokazali vam bodo zadnje modele, ki so na voljo v naši prodaji.

Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne prepustite izbire WC školjke naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

V ponudbi so tudi WC školjke za gibalno ovirane osebe. Školjke so višje in ponujajo ustrezno ergonomijo ter udobje sedenja invalidom in starejšim osebam.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro WC školjk iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Ceramica Dolomite, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.

WC školjka pričvrščena na steno