Veto - član Veto Group

Že od leta 2001 Veto veleprodajni center z bogato ponudbo izdelkov s področij ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja, keramike in kopalniškega programa oskrbuje trgovine po celotni Sloveniji. Čedalje močnejši maloprodajni del podjetja skrbi za kakovostno ponudbo in storitve številnim obrtnikom in drugim pravnim osebam, ki dnevno obiskujete trgovino.

Obenem vam s strokovno ekipo tehnično – prodajnih svetovalcev predlagamo in nudimo optimalno rešitev za vsak manjši ali večji projekt, ki bo v celoti prilagojen zahtevam vaše stavbe ter vam, privatnemu investitorju.

Za vas se nahajamo na Brnčičevi ulici v Črnučah na dostopni lokaciji s parkiriščem.

Priljubljeni prodajni programi

Toplotne črpalke
Plinske peči
Radiatorji

Potrebuje vaš sistem centralnega ogrevanja nadgradnjo? 

V blogu preverite vse informacije, ki jih morate vedeti pri prenovi vašega sistema ogrevanja in hlajenja. Spoznajte vse možnosti in najnovejše tehnologije za izboljšano udobje in ekonomično rabo energije.

Nudimo vam

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Servis in garancija

Za dolgoročno, varno in pametno investicijo

Zgodba Veto

Ideja o nastanku veleprodajnega podjetja je nastala na prelomu tisočletja, ko so tesni poslovni partnerji z idejnim vodjem g. Jernejem Gortnarjem, direktorjem Eltrona d.o.o. iz Kranja, razmišljali o vzpostavitvi močne centralne enote s sedežem v Ljubljani. Tako je bil v letu 2001 s strani Jerneja Gortnarja (Eltron, Kranj) in Mihe Cerarja (Vodoterm, Radomlje) ustanovljen Veto d.o.o.

Črnuče so bile lokacijsko najustreznejša izbira, saj je razvijajoča poslovna cona ob Brnčičevi ter hitra dostopnost nudila vse prednosti, ki jih trgovinski center z lastnim skladiščem potrebuje. Novonastalo podjetje je odkupilo prostore na Brnčičevi 25 ter v februarju 2001 začelo s svojo dejavnostjo veleprodaje programov ogrevalne in vodovodne tehnike ter kopalniške opreme. Čedalje večja prepoznavnost je leta 2004 odprla vrata širitvi dejavnosti v maloprodajo.

Izbira prodajnih programov nenehno raste. O kakovosti ponudbe so se že prepričali številni obrtniki in serviserji, ki dnevno obiskujejo trgovino ter so postali Veto zveste stranke. Nekateri že od samega začetka delovanja podjetja.

Ekipa tehnično-prodajnih svetovalcev nudi celovito profesionalno podporo za vsa vprašanja, ki se zadevajo malih in velikih projektov. Tako nudijo strokovno pomoč pri izbiri ustrezne rešitve ali naprave vsem kupcem, ki jih zanimajo vprašanja s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja ali prezračevanja.

Poleg trgovine, skladišča in pisarniških prostorov je, za potrebe strokovnih usposabljanj ter prikaza delovanja različnih ogrevalnih sistemov, opremljena sodobna učna kotlovnica oz. showroom.

Z ustanovitvijo podjetja Veto se je začela aktivno razvijati zgodba medsebojnega partnerstva in sodelovanja z drugimi podobno mislečimi lastniki trgovin iz te panoge. Danes je Veto in še devet maloprodajnih trgovin širom Slovenije združenih pod blagovno znamko Veto Group.

V podjetju veje mladostna energija, polna vizij za razvoj podjetja v prihodnost, ki jo vodi direktor g. Jure Gortnar. Ta je prevzel vodenje podjetja po prehitrem slovesu očeta Jerneja. V podjetju Veto smo veseli, da lahko uresničujemo njegove vizionarske ideje, in da smo del širše zgodbe, ki ceni sodelovanje in kakovost.

 

NAŠA EKIPA

Kdo vse tvori ekipo Veto?

Spoznajte nas

VIZITKA PODJETJA

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki?

Več informacij

Stopite v stik z nami

lokacija

Naslov

 

Veto d.o.o.

Brnčičeva 25

1231 Ljubljana – Črnuče

 

ura

Odpiralni čas

 

Ponedeljek – petek: 7.00 – 18.00

Sobota: 7.00 – 12.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

 

Kontakt

 

M: 051 411 600
E.: info@veto.si