Filter izdelkov

Kopalniški radiator kot estetski element v prijetno topli kopalnici 

Sodobna kopalnica je intimen prostor vsakega jutra in oaza sprostitve ob zaključku vašega dne. Zato je pomembno, da je v kopalnici prijetna temperatura. Večina ljudi ima raje malo bolj toplo kopalnico, ki prinaša še posebno ugodje. 

Talno ogrevanje sicer zagotavlja prijetno toploto tudi v kopalnici, vendar izkušnje kažejo, da je poleg tega, vredno namestiti še kopalniški cevni radiator. Tako kopalnica nikoli ne bo hladna, brisače bodo vedno tople in suhe. Vaši najbližji bodo zadovoljni. 

V trgovinah Veto Group so na voljo kopalniški radiatorji raznoraznih oblik in barv, ki so obenem zasnovani kot dekorativen element vsake sodobne kopalnice. Z njimi boste stilsko dopolnili vaš sanjski dom.

15 let in 5 let garancije za brezhibno delovanje kopalniških radiatorjev 

Moderni kopalniški radiatorji DL Radiators izpolnjujejo vse tehnične, funkcionalne in estetske zahteve končnega uporabnika. Navdušili vas bodo z izdelano obliko in prepričali z dolgo življenjsko dobo. Kakovost je zagotovljena z garancijo!

15 letna garancija na toplovodne kopalniške radiatorje proizvajalca DL Radiators je prav gotovo jamstvo za obljubljeno kakovost.

Vsi električni in kombinirani radiatorji DL Radiators imajo 5 let garancije, pri čemer velja garancija na električni grelec in ventilator 2 leti.

Toplovodni cevni kopalniški radiatorji 

Kopalniški toplovodni radiatorji so tradicionalna izbira v stavbah, kjer je centralno ogrevanje vezano na radiatorje. Po toplovodnih radiatorjih se namreč pretaka ogrevalna voda, ki jo ogreva peč na centralno ogrevanje ali toplotna črpalka. 

Kopalniški radiator pogosto imenujemo kopalniški cevni radiator ali radiator lestev, saj je za njih značilna oblika lestve z razmikom posameznih cevi, ki omogočajo obešanje in sušenje brisač ter drugih kosov oblek. Z raznoraznimi inovativnimi dodatki in kljukicami funkcionalnost radiatorjev še izboljšate, na voljo pa so tudi v številnih barvnih različicah

Nekateri modeli kopalniških toplovodnih radiatorjev imajo možnost vgradnje digitalnega elektro grelca. Raznorazne nastavitve kot npr. tedenska programska ura, počitniški program, zaščita za otroke itd…vaše udobje in varnost povzdignejo še na višji nivo. 

V naših prodajnih centrih lahko izberete številne estetsko prefinjene modele kopalniških radiatorjev za vašo kopalnico. Ti radiatorji pa lahko obogatijo tudi druga okolja, kot npr. kuhinje, restavracije, bare in trendovske klube.

Električni radiator za kopalnico

Kopalniški električni radiator je idealna rešitev za hitro in prilagodljivo segrevanje vaše kopalnice, kadar nimate centralnega ogrevanja stavbe. Električni radiator za kopalnico je izjemno hvaležna izbira tudi v kombinaciji s talnim ogrevanjem, ki prevladuje v novejših stavbah. Tam z njegovo namestitvijo zagotovimo tisto prepotrebno dodatno toploto v kopalnici.

Električni cevni kopalniški radiator je zasnovan na način, da zagotovi najboljšo toplotno zmogljivost glede na njegovo velikost in dizajn. Na voljo so električni radiatorji višjega kakovostnega razreda številnih modelov, barv in dimenzij, da bi izpolnili vaš okus in stil opremljanja.

Električni radiatorji DL Radiators imajo vgrajen inovativen digitalni termostat z raznoraznimi funkcijami, ki omogoča nadzor porabe, visoko udobje in preprosto uporabo. 

Najbolj prodajan model kopalniških radiatorjev: Richmond 

Richmond kopalniški radiator lestev je najbolj priljubljen model proizvajalca DL Radiators. Na voljo je kot električni radiator ali pa kot toplovodni radiator, ki je del centralnega sistema. 

Ponaša se z odličnimi lastnostmi, glavne si lahko preberete spodaj: 

  • odlično razmerje med ceno in kakovostjo;
  • največji izbor dimenzij v Sloveniji omogoča maksimalno prilagoditev vašemu razpoložljivemu prostoru;
  • izbirate lahko med tremi barvami: bela, crom ali antracit;
  • na voljo je v dveh oblikah: ravni ali ovalen;
  • imajo možnost dveh priklopov: standardni spodaj levo/desno in sredinski priklop;
  • je možna vgradnja električnega grelca.

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katerega od radiatorjev bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pričakuje vas:

  • Strokovna ekipa 
  • Več kot 30 let izkušenj na področju ogrevanja in hlajenja
  • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
  • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam