Filter izdelkov

Pisoar v toaletnem prostoru bo razveselil predvsem moške, čeprav bodo pridobitve vesel tudi ženski del družine. Pisoar je dodana vrednost v vašem stanovanju. Kot nepogrešljiv element pa se uporablja v toaletnih prostorih, ki se jih poslužuje več uporabnikov, npr. javne sanitarije ali toaletnih prostori z večjo frekvenco uporabe.

Pisoar s svojo obliko omogoča moškim enostavno uriniranje. Maksimalna higiena je zagotovljena.

 

Sodobni pisoarji z dodatki

Pisoarji v naši ponudbi so kakovostni, modernega in urbanega dizajna. Izdelani so iz kvalitetne keramike. Omogočajo stranski ali zgodnji dovod vode, ki je lahko viden ali neviden. Dodatki, kot je npr. elektronski senzorski splakovalnik, dvignejo pisoar na visoko funkcionalno raven.

Sodobne oblike pisoarjev se stilsko lepo ujamejo z videzom celotne kopalnice. Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne pustite izbiro pisoarja naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro pisoarjev in dodatkov zanje iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Ceramica Dolomite, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.

Pisoarji v modri kopalnici