Meža center - član Veto Group

Trgovina Meža center je zanesljiv partner vsem obrtnikom in podjetjem v koroški regiji, ki se ukvarjajo s strojnimi inštalacijami in z zaključnimi gradbenimi deli. V Meži prejmejo vso tehnično podporo in nabavijo ves potreben material, ki ga potrebujejo pri svojem delu.

Če želite posodobiti oz. vgraditi nov sistem ogrevanja, hlajenja ali prezračevanja, vas vabimo, da za nasvet povprašate strokovnega svetovalca v Meži. Pomagal vam bo rešiti dileme pri odločitvi ter vam ponudil prilagojeno rešitev za vaš dom ali podjetje. Vaša izbira bo tako lažja in manj naporna. Svetovalec vas bo povezal z izvajalcem iz vaše okolice, ki bo strokovno vgradil vaš novi sistem in bo tudi kasneje na voljo, ko ga boste potrebovali.

Družinsko podjetje Meža d.o.o. deluje že od daljnega leta 1989, z letom 2020 pa se je pridružilo skupini Veto Group, največji povezani skupini zasebnih podjetij v Sloveniji s ponudbo za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje ter kopalniški program. 

Priljubljeni prodajni programi

Toplotne črpalke
Plinske peči
Peči na drva

Meža center zaposluje!

V svoje vrste vabimo prodajno tehničnega svetovalca (m/ž).
V kolikor bi se pridružili naši ekipi in vas zanima več o prostem delovnem mestu, preberite več s klikom na spodnji gumb. 

Nudimo vam

Vsa ponudba na enem mestu

Odlični posamezni izdelki za široko paleto sistemskih rešitev

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Zgodba Meža center

Podjetje Meža d.o.o. je bilo registrirano 12.12.1989 in je bilo eno prvih, ki je bilo ustanovljeno na Koroškem ob nastopu zakona o gospodarskih družbah. Gre za družinsko podjetje, ustanovljeno s strani ga. Terezije in g. Marjana Berložnik.

Podjetje se je že v samem začetku nahajalo na vstopu v Prevalje iz smeri Raven na Koroškem, slabih sto metrov oddaljeno od krožišča pri mostu čez reko Mežo. Trgovina je ponujala gradbeni material in ves potreben asortiman za zaključna gradbena dela, vključno z instalacijskim materialom. Podjetje si je počasi utiralo pot in iskalo tržne priložnosti. Pomemben dejavnik je bila bližina Avstrije, kamor so domačini hodili po vse, kar ni bilo mogoče za primerno ceno kupiti doma. Z leti so se poti kupcev obrnile, zato so kupci iz sosednje države imeli vse pomembnejši delež ustvarjenega prometa.

20 let od ustanovitve podjetja, je bilo lastništvo zaupano sinovoma, Gregorju in Roku Berložniku. Nova lastnika sta zavihala rokave in takoj začela z reorganizacijo družbe in programov. Gregor je prevzel prodajni program za zaključna gradbena dela, Rok se je specializiral na programu ogrevanja, hlajenja, vodovoda in programu kopalnic.

Izobraževanje, spremljanje trga, vse boljša založenost trgovine ter posluh za stranke, so privedli do rasti in razvoja podjetja, ki je hkrati pridobival tudi na prepoznavnosti v širšem prostoru.   

Novi pomemben mejnik v razvoju podjetja se je zgodil 1. januarja 2020, ko je bilo podjetje Meža sprejeto med polnopravne člane skupine Veto Group. Podjetje je dobilo dodaten zagon z energijo izkušenj, nasvetov in znanja vseh članov povezave Veto Group. Izkušeni ekipi Meža se počasi pridružujejo novi zaposleni, program ogrevanja, hlajenja, vodovoda, prezračevanja in ponudba kopalnic pa pridobiva na pomenu in povečuje letni prihodek.

»Veto Group je naša prihodnost. Pred nami so lepi časi, s skupino smo trdno povezani z enakimi vrednotami članstva, kar najlepše izrazi »slogan« skupine: »Življenje je lepo!», pravita današnja lastnika in dodajata: »Veto Group sledi trendom in je vodilna pri implementaciji novosti na področjih ogrevanja, hlajenja in novih trendov energetske neodvisnosti v Sloveniji. Tu je naša perspektiva, pogled v prihodnost. Prihodnost pa je v rokah srčnih in pogumnih!»

NAŠA EKIPA

Kdo smo ekipa Meža?

Spoznajte nas

VIZITKA PODJETJA

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki.

Več informacij

Stopite v stik z nami

lokacija

Naslov

 

Meža d.o.o.

Na produ 80

2391 Prevalje

 

ura

Odpiralni čas

 

Ponedeljek – petek: 7.00 – 18.00

Sobota: 7.00 – 12.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

Kontakt

 

t.:  02 824 62 46

e.:  info@meza.si