Filter izdelkov

Poudarek na varovanju okolja 

Cilj nas vseh je zmanjšati negativne vplive na okolje. Klima naprava je okolju prijaznejša ko:

  • Dosega visok razred energijske učinkovitosti, kot so npr. A+, A++,…
  • Uporablja okolju prijazno in učinkovito hladilno sredstvo, kot je npr. R32
stenska klimatska naprava

Stenske klimatske naprave

Stenske klime so namenjene hlajenju in ogrevanju vaših bivalnih ali poslovnih prostorov. Nameščene so na steno, običajno blizu stropa.

Priljubljene so zaradi svoje kompaktne velikosti, vse bolj estetskega videza in enostavne namestitve. Stenske klime omogočajo ciljno hlajenje določenega prostora ali območja. Najpogosteje se jih uporablja v gospodinjstvih (hiše, stanovanja), vikendih in v manjših poslovnih prostorih.

Klima za stanovanje

Stenske klime so na voljo v različnih barvah in velikostih notranjih enot in so tako idealne za montažo v stanovanju. Klime z manjšo širino (pod 80 cm) je mogoče namestiti tudi v prostor nad vrati.

Omogočajo nadvse tiho delovanje v prostoru (tudi od 19 dB(A) dalje), zato jih lahko namestite v dnevni sobi, spalnici ali otroški sobi. 

stenska klima v stanovanju
stenska klima čisti zrak

Stenska klima čisti zrak

Nekatere stenske klimatske naprave v naši ponudbi so opremljene z različnimi tehnologijami in filtri, ki čistijo zrak, zavirajo širjenje virusov in onesnaževal, nevtralizirajo neprijetne vonjave ter vlažijo kožo. S tem omogočajo, da je tudi v zaprtih prostorih zrak svež in kakovosten.