Filter izdelkov

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katero opremo za kopalnico bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pri nas se lahko naročite tudi na brezplačen 3D izris kopalnice. Naše kvalitete:

  • Strokovna ekipa 
  • Dolgoletne izkušnje s področja opremljanja kopalnic 
  • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
  • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam

Bide: Ker si tudi tvoja zadnjica zasluži razvajanje

Bide je sanitarna naprava, ki se uporablja za higiensko čiščenje intimnega predela po uporabi stranišča. Ta naprava, ki izvira iz Perzije, je postala klasičen del kopalniške opreme v mnogih delih sveta, še posebej v azijskih, sredozemskih in latinskoameriških državah.

Običajno bide deluje s pritiskom vode, ki se izbrizga iz pipe ali šobe, usmerjene v ustrezno območje. Ta topel curek vode omogoča temeljito čiščenje in osvežitev ter zagotavlja dodatno stopnjo higiene po uporabi stranišča.

Poleg klasičnih modelov, ki delujejo samo z vodo, obstajajo tudi naprednejše različice bidejev, ki vključujejo dodatne funkcije, kot so regulacija temperature vode, prilagodljiv pritisk vode, masažne funkcije ali sušenje s toplim zrakom.

Bide: Nepogrešljiv pripomoček za sodobnega človeka

Pri izbiri bideja se upoštevajo različni dejavniki, kot so estetski videz, funkcionalnost, velikost kopalnice in osebne preference. Skupaj z drugimi kopalniškimi napravami tvori bide pomemben del sodobne kopalnice, ki prispeva k osebni higieni, udobju in kakovosti življenja.

Bide je koristen za ljudi s posebnimi potrebami, starejše osebe in tiste z omejenimi gibalnimi sposobnostmi, saj omogoča neodvisno in učinkovito osebno nego. Poleg tega lahko prispeva k zmanjšanju porabe papirnatih izdelkov za higieno, s čimer se zmanjša obremenitev okolja.

Bide za vsakogar

Bide zahteva v kopalnici dodatni prostor. Nudimo samostoječe oz. talne bideje in bideje z montažo na steno.

Sodobne oblike bidejev se stilsko lepo ujamejo z videzom celotne kopalnice. Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne pustite izbiro bideja naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro bidejev iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Ceramica Dolomite, Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.