Filter izdelkov

Na trgu je danes veliko vrst umivalnikov. Za kopalnico izberemo tistega, ki ustreza našim potrebam ter se vključuje v ambient kopalnice. Keramični umivalniki so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah. Lahko so samostojen element ali vgrajeni v kopalniško omarico. Izbira umivalnika je odvisna tudi od tipa armature, ki jo želimo za vsakodnevno uporabo, kajti nekateri umivalniki imajo že tovarniško pred pripravljeno odprtino za vgradnjo armature.

 

Brezplačni 3D izris umivalnika in kopalnice

Pred nakupom moramo poznati celotno postavitev kopalniškega pohištva, saj le tako lahko presodimo ponudbo na trgu. V veliko pomoč vam bo tudi naš brezplačni 3-D izris kopalnice. Notranje oblikovanje je danes poseglo tudi na področje sanitarne keramike, zato ne pustite izbiro umivalnika naključju. Marsikateri kupec danes prepusti presojo o notranjem opremljanju prostora izbranemu arhitektu.

Trendi narekujejo minimalistične umivalnike okrogle ali pravokotne oblike, ki so prostostoječi na pultu kopalniškega elementa. Preverite zadnje smernice opremljanja kopalnic z umivalniki v naši ponudbi. Prepričani smo, da ne boste razočarani. Pripravili pa smo tudi bogat nabor tradicionalnih oblik umivalnikov, ki veljajo za najpogostejši izbor kupcev.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro umivalnikov iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Jika, Geberit, Catalano, Villeroy Boch, Ceramica Dolomite, Laufen, Roca, Hatria, Arblu, Inker in slovenski Kolpa san.

Bel umivalnik na lesenem pultu v kopalnici