Storitve

Vsa ponudba na enem mestu

Odlični posamezni izdelki za široko paleto sistemskih rešitev

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Brezplačen izris kopalnic

Snovanje intimnega prostora za krepitev vaše duše in telesa

Projektiranje strojnih inštalacij

Pomagamo do ustreznega načrta strojnih inštalacij

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Servis in garancija

Za dolgoročno, varno in pametno investicijo

Celovite rešitve

Ob poplavi ponudbe na trgu je večkrat težko poiskati pravo rešitev za naš dom ali podjetje. Pogosto niti ne vemo točno, kaj potrebujemo. Z dolgoletnimi izkušnjami in pridobljenim znanjem vam bomo svetovali ter skupaj z vami našli okolju prijazno rešitev, ki bo prilagojena zahtevam vašega objekta, njegovemu okolju in vašemu življenjskemu slogu.  

Potrudili se bomo, da vam omilimo stres, ki ga prinese investicija. Pridobivanje ponudb, iskanje najboljše izbire, pomoč pri projektivi, izbor ustreznih izvajalcev ipd. namreč zahteva precej vloženega časa in truda. Zavedamo se, da ogrevalni, prezračevalni in vodovodni sistemi stalno v delovanju, 24 ur na dan, vse dni v letu. Zato so garancija in servisne storitve še kako pomembni.

Želimo vam prihraniti čas in »glavobol« ter na enem mestu ponuditi strokovno, kakovostno in preverjeno rešitev za vaš dom ali podjetje. Prizadevamo si, da vam omogočimo pozitivno izkušnjo ob nakupu in uporabi naših izdelkov.

Celovita podpora kot npr. svetovanje, projektiranje, montaža in vzdrževanje sistemov so le vmesni koraki in pot do cilja, kamor nas žene. Do lepega in prijetnega življenja.

 

Veto Group storitev
Veto Group storitve

Zakaj Veto Group?

Z bogatimi izkušnjami na področju ogrevalnih, vodovodnih, hladilnih in prezračevalnih sistemov našim kupcem nudimo kakovostne in personalizirane rešitve že preko 30 let.

Naši izdelki so vgrajeni in jih uporabljajo policisti na policijskih postajah, sodniki na sodišču, nune v samostanih, zapornice v zaporu, malčki v vrtcih, otroci in mladostniki v šolah, športniki na športnih stadionih in dvoranah, plavalci v bazenih, starejši občani v domovih za upokojence, bolni ljudje v bolnišnicah, pujski v hlevih, znane osebnosti iz sveta športa in drugih dejavnosti, ter seveda mnoge družine v hišah in večstanovanjskih objektih.

Pridružite se veliki družini zadovoljnih uporabnikov naših sistemov, ki smo jo ustvarili v zadnjih desetletjih našega delovanja. Ne bomo vas pustili na cedilu.

Brezplačno strokovno svetovanje in izris kopalnic 

Še niste povsem prepričani kateri ogrevalni, hladilni in/ali prezračevalni sistem je najprimernejši za vaš dom ali podjetje?

Iščete strokovno pomoč za izris kopalnic?

Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo predlagali celovito rešitev, ki bo skladna z vašo vizijo in proračunom, obenem pa bo po meri vašemu načinu življenja ter prilagojena zahtevam vašega objekta.

Odločitev za vaše podjetje ali dom bo lažja.