Vsa ponudba na enem mestu

Široka ponudba izdelkov uveljavljenih in svetovno priznanih blagovnih znamk

Inovativne rešitve, kakovost, zanesljivost, ekološka primernost ter enostavna uporaba so lastnosti izdelkov, ki jih ponosno predstavljajo blagovne znamke, katere Veto Group v slovenskem prostoru trži že desetletja. Uspeh blagovnih znamk kot so npr. De Dietrich (od leta 1684), Stiebel Eltron (od leta 1924), Windhager (od leta 1921), Panasonic (1929), DL Radiators (1985), Emmeti (1976), Danfoss (1933), Geberit (1874), Roca (1917), Marca Corona (od leta 1741), Stadlertvt, Kronoterm ter mnoge druge, temelji na vrednotah kakovosti, zanesljivosti, skrbi za okolje in trajnosti. Tisočkrat preverjeni izdelki vam bodo zagotovili zadovoljstvo z njihovo uporabo.

Rešitve za enostavne in kompleksnejše objekte

Vsak objekt ali hiša in v njej vsaka kurilnica je edinstvena. Ena ni enaka drugi. Ponudili vam bomo celostno rešitev, ki bo po meri vam in vašemu objektu. Poskrbeli bomo za varno in varčno delovanje enostavnejših kurilnic, prav tako pa s tehnološko naprednimi izdelki zagotovili premišljeno rešitev za večje in zahtevnejše sisteme.

Prenova ali novogradnja?

Ne glede na to ali se prvič soočate z opremljanjem vašega doma ali pa želite »zadnjič« prenoviti ogrevalni sistem ter kopalnico z namenom, da bo investicija zadostovala za obdobje celotne upokojitve, vam bomo predstavili več možnih rešitev, ki bodo dolgoročno zanesljive in stroškovno učinkovite. Poiskali bomo celostno rešitev, ki bo skladna z vašo vizijo in proračunom, obenem pa po meri vam in vašemu domu.

Ponudba Veto Group

Več cenovnih razredov možnih rešitev

Pestra ponudba Veto Group omogoča, da vam lahko ponudimo rešitev, ki bo skladna z vašim proračunom. Glede na tehnične zahteve in finančne zmožnosti, vam lahko ponudimo vsaj dva cenovna razreda možnih rešitev opremljanja vašega objekta, pri čemer želimo poudariti, da je kakovost izdelkov naše osnovno vodilo. Vaš nakup bo pameten in varen.

Inštalacijski material in razvoj lastne blagovne znamke Vselect

Poleg izbire vseh vrst ogrevalnih in prezračevalnih naprav, izdelkov za hlajenje ter kopalnice, v trgovinah Veto Group najdete celotno ponudbo inštalacijskega materiala, kar vam omogoča, da ves potreben material dobite na enem mestu.

Veto Group med drugim trži lastno blagovno znamko Vselect. Z izdelki Vselect sledimo visokemu merilu pri razmerju med ceno in kakovostjo. Ponudba izdelkov blagovne znamke Vselect obsega predvsem inštalacijski material ter izredno široko ponudbo zalogovnikov in grelnikov, ki so izdelani po najvišjih standardih izključno v Švici. Ponudba Vselect izdelkov se stalno razvija in dopolnjuje, razvoj pa temelji na politiki kakovosti in predstavlja odgovornost za dobro delo Veto Group tudi v prihodnje.

Brezplačno strokovno svetovanje

Še niste povsem prepričani kateri ogrevalni, hladilni in/ali prezračevalni sistem je najprimernejši za vaš dom ali podjetje? 

Potrebujete izris nove kopalnice?

Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo predlagali celovito rešitev, ki bo skladna z vašo vizijo in proračunom, obenem pa bo po meri vašemu načinu življenja ter prilagojena zahtevam vašega objekta.

Odločitev za vaše podjetje ali dom bo lažja.