Slada - član Veto Group

V prodajnem centru Slada našim lojalnim kupcem – monterjem strojnih inštalacij in drugim obrtnikom nudimo vse potrebno za ogrevanje, vodovod, hlajenje in prezračevanje. V Sladi prejmejo strokovno podporo ter ves potreben material, ki ga potrebujejo pri svojem vsakdanjem delu na terenu.

Prodajno-tehnični svetovalec v Sladi prav tako prisluhne tudi vam privatni stranki in svetuje pri odločitvi o sodobni in varčni rešitvi ogrevanja, hlajenja ter prezračevanja vašega doma. Skupaj bomo našli optimalno rešitev, ki bo po meri vašemu življenjskemu stilu in prilagojena zahtevam vašega objekta.

Priljubljeni prodajni programi

Toplotne črpalke
Plinske peči
Talno ogrevanje

Slada zaposluje!

V svoje vrste vabimo nove sodelavce! 

V kolikor bi se pridružili naši ekipi in vas zanima več o prostem delovnem mestu, preberite več s klikom na spodnji gumb.

Nudimo vam

Vsa ponudba na enem mestu

Odlični posamezni izdelki za široko paleto sistemskih rešitev

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Servis in garancija

Za dolgoročno, varno in pametno investicijo

Zgodba Slada

Pisalo se je leto 1992, ko je bilo ustanovljeno družinsko trgovsko podjetje SLADA, d.o.o., Celje. Na samem začetku se je podjetje ukvarjalo s prodajo žičnega pletiva in bilo pri tem dokaj uspešno, saj se je ogradilo veliko vrtov, športnih igrišč in še mnogo ostalega.

Želeli smo, da bi bila SLADA prepoznavna po svoji lastni trgovini z večjim prodajnim asortimanom. Ker je bilo znanje najboljše na področju prodaje materiala za vodovod in ogrevanje, je bila odločitev popolnoma logična in jasna.

Septembra 1993 se je tako odprla trgovina, v najetih poslovnih prostorih na Plinarniški ulici v Celju. Prostore je Sladi oddal g. Razgoršek Stane, čigar podjetje se ukvarja z izvedbo strojnih instalacij.

Vsak začetek je težak. Vsak prodan kos materiala je prinesel veselje do dela, ki je postajalo vse večje in večje. Celje kot mesto, se je pričelo hitro razvijati in potrebe po inštalacijskem materialu so se zelo povečevale. Poslovni prostori so postajali premajhni. Pri iskanju nove lokacije se je nasmehnilo nekaj sreče, saj se je v neposredni bližini prodajal večji poslovni prostor, ki je omogočal večje zaloge materiala in zadostne parkirne prostore. Z nakupom nepremičnine se je pričelo novo obdobje podjetja, saj sta dovolj velika skladišče in trgovina, omogočala normalno in kvalitetno poslovanje. Ekipa zaposlenih se je večala, SLADA pa je postajala »prava« trgovina.

Ciljni kupci podjetja so od samega pričetka bili inštalaterji s področja vodovoda in ogrevanja. Z njimi smo nemalokrat obiskali tovarne, ki v tujini proizvajajo peči, cevi, ventile, sanitarno opremo itd.. Ogled proizvodnje in poznavanje procesa izdelave materialov in naprav je vedno dobrodošel, saj se s tem na enostaven način posreduje zanje in strokovnost vsem udeleženim.

Seveda časi niso bili samo dobri. Gospodarska kriza, predvsem na področju gradbeništva, je neposredno vplivala na delo monterjev strojnih inštalacij in tudi na poslovanje v trgovini. V podjetju se nismo vdali. Trdo delo in strokovnost zaposlenih so povzročili dobre rezultate in zadovoljstvo naših strank.

Vedno vendarle ne gre vse po načrtih. V neposredni bližini trgovine se je pričela gradnja vzhodne celjske obvoznice. Vsled tega, je SLADA izgubila dobršen del parkirnih prostorov in potrebno je bilo poiskati novo lokacijo.

Ponudila se je rešitev v nakupu zemljišča, zopet na Plinarniški ulici, saj je  Mestna občina Celje tedaj močno vlagala v širitev industrijske cone na tem območju. Tako se je leta 2005, na 3500 m2 velikem zemljišču, pričela gradnja novega poslovnega centra SLADA.

Leta 2007 se je pričelo novo poglavje v poslovanju podjetja, saj smo se vselili v nove sodobne poslovne prostore, ki so obsegali 1000 m2 skladiščne in prodajne površine ter razstavni prostor z energetsko učinkovitimi ogrevalnimi napravami in kakovostno kopalniško opremo. Strankam smo se približali tudi z novim zaposlenim, strokovnjakom s področja strojništva, ki danes vodi tehnični in strokovni del prodaje.

V času gradnje današnje trgovine je, podjetje aktivno pričelo sodelovati z ljubljanskim podjetjem Veto d.o.o. Z medsebojnim zaupanjem so se rezultati prodaje izboljševali iz meseca v mesec. Kvalitetno delo in znanje zaposlenih so prispevali k vse tesnejšemu sodelovanju, podjetje SLADA pa je postajal vse pomembnejši člen skupine Veto Group, ki je danes z vsemi člani prisotna v desetih krajih po Sloveniji.

Z dobro ekipo zaposlenih, z neprecenljivimi izkušnjami in znanjem, s širokim izborom materiala in hitro dobavo, se bo podjetje SLADA, trudilo še naprej. Hvala vsem zaposlenim, hvala zvestim kupcem, dobaviteljem in vsem ostalim, ki sodelujejo s podjetjem.

SREČNO VSEM! 
Prokurist Darko Polšak

NAŠA EKIPA

Kdo sestavlja ekipo Slada?

Spoznajte nas

VIZITKA PODJETJA

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki?

Več informacij

Stopite v stik z nami

lokacija

Naslov

 

SLADA, d.o.o.

Plinarniška ulica 4a

3000 Celje

ura

Odpiralni čas

 

Ponedeljek – petek: 7.00 – 18 .00

Sobota: 7.00 – 12.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

 

Kontakt

 

t.: 03 490 47 70

m.: 051 626 793

e.: info@slada.si