Filter izdelkov

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katero opremo za kopalnico bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pri nas se lahko naročite tudi na brezplačen 3D izris kopalnice. Naše kvalitete:

  • Strokovna ekipa 
  • Dolgoletne izkušnje s področja opremljanja kopalnic 
  • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
  • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam

WC deske – nepogrešljiv del vašega "kraljevega prestola"

WC deske so ključni del vsakega stranišča, saj zagotavljajo udobno in higiensko sedenje ter pokrivajo WC školjko. So nepogrešljiv element, ki prispeva k udobju, higieni in estetiki kopalnice.

Pri izbiri WC deske je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z:

  • Material. WC deske so lahko izdelane iz različnih materialov, kot so les, plastika, duroplast, MDF ali kompozitni materiali. Vsak material ima svoje prednosti glede na trajnost, odpornost na madeže in enostavnost čiščenja.
  • Model. Obstaja širok izbor modelov WC desk, vključno z običajnimi sedeži, sedeži s počasnim zapiranjem, antibakterijskimi sedeži, termostatiziranimi sedeži (ki ohranjajo temperaturo sedeža), sedeži z vgrajenimi LED lučmi ali nočnimi lučkami ter sedeži z integriranimi otroškimi sedeži.
  • Velikost in oblika. WC deske so na voljo v različnih velikostih in oblikah, da se prilegajo različnim velikostim in oblikam WC školjk. Nekatere deske imajo standardno ovalno obliko, druge pa so prilagojene za okrogle ali kvadratne WC školjke.
  • Barva in dekor. Na voljo so WC deske v širokem spektru barv in dekorativnih vzorcev, ki omogočajo usklajevanje s celotno kopalniško opremo.
  • Funkcionalnost. Nekatere WC deske imajo dodatne funkcije, kot so vgrajeni bideti, ki omogočajo higiensko pranje, ali mehanizmi za počasno zapiranje, ki preprečujejo glasno trkanje sedeža ob školjko - soft close.

Ne glede na izbrano varianto je kakovostna WC deska nepogrešljiv element vsakega stranišča, ki prispeva k udobni, higienski in prijetni uporabi prostora.

Moderne WC deske za vsak stil 

WC deska mora ustrezati modelu WC školjke. Na voljo so v različnih oblikah – oval, kvadrat - ter barvah. Najpogostejša izbrana barva je bela. Naj se WC deska ujema s celotnim stilom vaše kopalnice.

WC deska naj bo izdelana iz odpornega materiala, ki podaljšuje njeno dolgotrajnost in poveča obstojnost. Le pravi material bo omogočal enostavno čiščenje in dvignil raven higiene v toaletnem prostoru.

Material tečajev mora biti trpežen. Priporočamo kromirano kovino.

WC deska je del interierja, zato se posvetimo tudi njenemu dizajnu. Klasične deske so zamenjale tanke oblike. Velik poudarek je na mehkem zapiranju – soft close.

Montaža WC deske je enostavna.

V ponudbi so tudi WC deske za školjke za osebe z omejenimi gibalnimi spretnostmi.