V skupini najboljših

Prosta delovna mesta v Veto Group

Prosta delovna mesta

Veto Group je združenje podjetij oz. trgovin s ponudbo izdelkov s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja ter kopalniškega programa. Skupaj tvorimo močno skupino ter z desetimi lokacijami po vsej Sloveniji predstavljamo enega večjih ponudnikov tovrstnega prodajnega programa v Sloveniji. 

Uspešni smo, ker smo predani ambicijam podjetja in skupine, svoje delo opravljamo z vso resnostjo in zavzetostjo, predvsem pa z medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem. Najmanj to pričakujemo tudi od svojih novih sodelavcev. Poštenost in odgovornost pri delu, korektni odnosi do dobaviteljev, poslovnih partnerjev in strank, prizadevanje za zadovoljstvo zaposlenih in kupcev ter družbena odgovornost do širše skupnosti, so naše vrednote. 

Če iščete dolgoročno stabilno zaposlitev in bi se želeli pridružiti naši ekipi, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto, za katerega ocenjujete, da ste najbolj primerni.

Skladiščnik/voznik (m/ž)

Eltron d.o.o. Kranj

V svoje vrste vabimo skladiščnika/voznika (m/ž). V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Voznik iz celjske regije (m/ž)

Slada d.o.o. Celje

V svoje vrste vabimo voznika (m/ž) za izvajanje cestnih prevozov v okolici Celja. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Tehnično prodajni svetovalec m/ž

Slada d.o.o. Celje

V svoje vrste vabimo tehnično prodajnega svetovalca/ko. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Prodajno tehnični svetovalec m/ž

Meža d.o.o. Prevalje

V svoje vrste vabimo prodajno tehničnega svetovalca/ko. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Veto Group lokacije

Klik na logotip podjetja za podrobnejši prikaz lokacije člana Veto Group.

Kliknite za nalaganje zemljevida