V skupini najboljših

Prosta delovna mesta v Veto Group

Prosta delovna mesta

Veto Group je združenje podjetij oz. trgovin s ponudbo izdelkov s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja ter kopalniškega programa. Skupaj tvorimo močno skupino ter z desetimi lokacijami po vsej Sloveniji predstavljamo enega večjih ponudnikov tovrstnega prodajnega programa v Sloveniji. V Veto Group ohranjamo in nadaljujemo več kot 30. letno tradicijo družbeno odgovornega in etičnega delovanja.

Uspešni smo, ker smo predani ambicijam podjetja in skupine, svoje delo opravljamo z vso resnostjo in zavzetostjo, predvsem pa z medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem. Najmanj to pričakujemo tudi od svojih novih sodelavcev. Če želite delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto, za katerega ocenjujete, da ste najbolj primerni.

Asistent v nabavi in prodaji (ž/m)

Veto d.o.o. Ljubljana

Ekipa Veto išče asistenta v nabavi in prodaji (m/ž). V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Voznik tovornega vozila/skladiščnik iz celjske regije (m/ž)

Veto d.o.o. Ljubljana

V svoje vrste vabimo voznika/co tovornega vozila/skladiščnika/co. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Vodja salona kopalniške opreme m/ž

Vodoterm d.o.o. Radomlje

V svoje vrste vabimo vodjo salona kopalniške opreme. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Prodajno tehnični svetovalec m/ž

Meža d.o.o. Prevalje

V svoje vrste vabimo prodajno tehničnega svetovalca/ko. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Veto Group lokacije

Klik na logotip podjetja za podrobnejši prikaz lokacije člana Veto Group.

Kliknite za nalaganje zemljevida