V skupini najboljših

Prosta delovna mesta v Veto Group

Prosta delovna mesta

Veto Group je združenje podjetij oz. trgovin s ponudbo izdelkov s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja ter kopalniškega programa. Skupaj tvorimo močno skupino ter z desetimi lokacijami po vsej Sloveniji predstavljamo enega večjih ponudnikov tovrstnega prodajnega programa v Sloveniji. 

Uspešni smo, ker smo predani ambicijam podjetja in skupine, svoje delo opravljamo z vso resnostjo in zavzetostjo, predvsem pa z medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem. Najmanj to pričakujemo tudi od svojih novih sodelavcev. Poštenost in odgovornost pri delu, korektni odnosi do dobaviteljev, poslovnih partnerjev in strank, prizadevanje za zadovoljstvo zaposlenih in kupcev ter družbena odgovornost do širše skupnosti, so naše vrednote. 

Če iščete dolgoročno stabilno zaposlitev in bi se želeli pridružiti naši ekipi, vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto, za katerega ocenjujete, da ste najbolj primerni.

Prodajni inženir (m/ž)

Slada d.o.o. Celje

Ekipa Slada iz Celja v svoje vrste vabi prodajnega inženirja (m/ž). V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Skrbnik projektantov in arhitektov (m/ž)

Veto d.o.o. Ljubljana

Podjetje Veto ponuja odlično priložnost za strokovno podkovanega, dinamičnega in motiviranega posameznika, ki želi prevzeti vlogo skrbnika projektantov in arhitektov (m/ž) in se pridružiti naši ekipi. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima, vas vabimo, da preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in ponudbi.


Strokovni sodelavec v salonu kopalniške opreme (m/ž)

Eltron d.o.o. Kranj

Salon kopalnic in keramike Eltron išče motiviranega, kreativnega in strokovno podkovanega posameznika za zasedbo delovnega mesta v našem podjetju. Če želite postati del dinamičnega in strokovno usmerjenega tima, vas vabimo, da se prijavite in delite svoje znanje ter izkušnje z nami.


Prodajni svetovalec v trgovini (m/ž)

5Fiver d.o.o. Radovljica

Ekipa 5Fiver iz Radovljice išče prodajnega svetovalca v trgovini (m/ž). V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Tehnično prodajni svetovalec (m/ž)

Slada d.o.o. Celje

V svoje vrste vabimo tehnično prodajnega svetovalca/ko. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Tehnično prodajni svetovalec (m/ž)

Meža d.o.o. Prevalje

V svoje vrste vabimo tehnično prodajnega svetovalca/ko. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Veto Group lokacije

Klik na logotip podjetja za podrobnejši prikaz lokacije člana Veto Group.

Kliknite za nalaganje zemljevida