V skupini najboljših

Prosta delovna mesta v Veto Group

Prosta delovna mesta

Veto Group je združenje podjetij oz. trgovin s ponudbo izdelkov s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja ter kopalniškega programa. Skupaj tvorimo močno skupino ter z desetimi lokacijami po vsej Sloveniji predstavljamo enega večjih ponudnikov tovrstnega prodajnega programa v Sloveniji. V Veto Group ohranjamo in nadaljujemo več kot 30. letno tradicijo družbeno odgovornega in etičnega delovanja.

Uspešni smo, ker smo predani ambicijam podjetja in skupine, svoje delo opravljamo z vso resnostjo in zavzetostjo, predvsem pa z medsebojnim spoštovanjem in sodelovanjem. Najmanj to pričakujemo tudi od svojih novih sodelavcev. Če želite delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju vas vabimo, da se prijavite na razpisano delovno mesto, za katerega ocenjujete, da ste najbolj primerni.

Knjigovodja m/ž

Veto d.o.o. Ljubljana, Slovenija

V svoje vrste vabimo knjigovodjo. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.


Komercialist m/ž

Veto d.o.o. Ljubljana, Slovenija

V svoje vrste vabimo komercialista za nabavo in prodajo kopalniškega programa in ogrevalne tehnike. V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in ponudbi.


PRIDRUŽITE SE EKIPI VETO GROUP!

Vas zanima delo v uspešnem podjetju? Želite soustvarjati zgodbo Veto Group in se pridružiti dinamični ekipi zaposlenih? Vas zanima kdo smo? 

Preverite lokacije Veto Group.

Veto Group lokacije

Klik na logotip podjetja za podrobnejši prikaz lokacije člana Veto Group.

Kliknite za nalaganje zemljevida