Filter izdelkov

Ustvarite retro vzdušje  

Toplovodni členasti radiatorji serije Multicolonna izžarevajo oblikovno dovršenost s katero ustvarite poseben vizualen učinek v zavetju vašega doma. Oblika radiatorja, sestavljena iz posameznih členov, spominja na preteklost. Arhitekti in uporabniki v Sloveniji zelo radi izberete Multicolonna členaste radiatorje za ogrevanje staromeščanskih stanovanj in hiš. Dizajn Multicolonna radiatorjev sovpada z mnogimi stili notranje opreme vašega bivališča kot so npr. retro, industrijski, rustikalni ter viktorijanski stil. Multicolonna členasti radiatorji so najbolj priljubljeni model radiatorjev v Italiji in ponazarjajo prefinjen italijanski občutek za oblikovanje. 

15 let garancije na vse Multicolonna členaste radiatorje 

Priznani italijanski proizvajalec DL Radiators zagotavlja kar 15-letno garancijo na vse modele toplovodnih radiatorjev Multicolonna.

Multicolonna členasti radiatorji

Avstrijsko jeklo, vrhunska kakovost in precizna izdelava

Tako kot ostali toplovodni radiatorji DL Radiators, so tudi Multicolonna radiatorji izdelani iz visokokakovostnega avstrijskega jekla. Že bežen pogled Multicolonne radiatorjev razkrije skrb za detajle in kakovost, ki mu jih namenja italijanski proizvajalec DL Radiators. Varne in zaobljene linije radiatorja, lasersko varjenje posameznih spojev, ki poskrbi za nevidne stike in popolnoma gladko površino radiatorja, kataforezni osnovni premaz, ki zagotavlja obstojnost izbrane barve in odpornost proti koroziji, so le nekatera dejstva, ki govorijo v prid vrhunskosti členastih radiatorjev Multicolonna. 

Oblika, barva in dimenzija po vaši želji

Multicolonna členasti radiatorji se z različnimi dimenzijami, barvami in oblikami prilagodijo vsakemu prostoru. Na voljo so v:

 • Višini: od 300 do 2500 mm
 • Globini: 2, 3, 4, 5 ali 6 stolpčni, saj globino določa število stolpcev
 • Širini: od 2 do 40 členov 

Izračun širine radiatorja v mm = (število členov × 46 mm) + 26 mm

Multicolonna členasti radiatorji je za razliko od ostalih radiatorjev lahko celo ukrivljena, torej se lahko prilagodi izbočenim stenam.

Na voljo je v vseh barvah, ki jo nudi barvna lestvica DL Radiators. 

Opcije priklopov Multicolonna členastih radiatorjev 

Multicolonna členasti radiatorji imajo spodaj navedene možnosti priklopa:

 • Klasik ima na voljo več različnih priklopov, pri čemer sta običajen priklop izveden iz strani in sredinski priklop najbolj pogosta
 • Ventilni, z vgrajenim ventilom za termostatsko glavo in priklopom na spodnji desni ali levi strani radiatorja
 • Sredinski, z vgrajenim ventilom za termostatsko glavo in priklopom spodaj na sredini radiatorja

Linija Higienik

Radiatorji za bolnice, laboratorije, šole, ipd.

DL Radiators ni pozabil niti na okolja, ki zahtevajo najvišje standarde čistoče, kot so bolnišnice, laboratoriji, wellnes hotele in druge turistične stavbe, šole, vrtci…

Radiatorji linije Higienik so enostavnih in čistih linij in zahtevajo povsem enostavno vzdrževanje in čiščenje. Zaradi tega so primerni predvsem za inštalacije v okolja, kjer je čistoča ključnega pomena.

Na voljo so:

 • Multicolonna radiatorji Higienik, ki imajo še večji presledek med posameznimi členi
 • Panelni radiatorji Higienik, tipov 10, 20 ali 30, ki so sestavljeni le iz panelnih plošč brez rebrastega dela 
 • Linear radiatorji Higienik, tipov 10, 20 ali 30, ki so sestavljeni le iz gladkih plošč brez rebrastega dela

Zagotovljena pomoč pri nakupu
in Veto Group garancija zadovoljstva!

Niste prepričani, katerega od radiatorjev bi izbrali? Stopite v kontakt z nami in z veseljem bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Pričakuje vas:

 • Strokovna ekipa 
 • Več kot 30 let izkušenj na področju ogrevanja in hlajenja
 • Visoko kakovostna ponudba najboljših znamk
 • Svetovanje, prilagojeno vašim življenjskim potrebam