Kopalniški dodatki

Kopalniški dodatki izrazijo vašo individualnost. V kolikor so skrbno izbrani sodijo v interier vsake kopalnice. Kaj in koliko boste izbrali je vaša presoja, na nekatere pa nikakor ne smete pozabiti. Tudi na področju kopalniških dodatkov je ponudba zelo pestra in naj bo zato vredna premisleka, kaj dejansko potrebujete, kaj si želite in kam boste dodatke namestili, da bodo pika na »i« vaši kopalnici. 

Svetujemo vam, da o nakupu kopalniških dodatkov razmišljajte že sočasno z načrtovanjem sanitarne keramike in nakupom keramičnih ploščic. Vse kopalniške dodatke iz naše ponudbe vam lahko naši svetovalci vrišejo že v 3D model kopalnice. Vaša predstava o prostoru bo tako lažja in popolna, nam pa bo v zadovoljstvo, da vam lahko ponudimo celostno obravnavo – do zadnjega detajla.

 

Tuš ročka nameščena kot kopalniški dodatek

Naši svetovalci vam bodo pokazali funkcionalne kopalniške dodatke, ki se zlijejo v vsak slog kopalnice: držala za brisače, obešala za brisače, držala ali košarice za milo, dozirniki za milo - milniki, wc metlice, regali in poličke, samostojna ogledala, ipd. Kopalniški dodatki v naši ponudbi so oblikovani skladno z zadnjimi trendi ali pa poudarjajo večno klasiko. Izdelani so iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov in so dobavljivi skupaj z montažnim materialom.


Montaža kopalniških dodatkov je klasično stenska, v kolikor pa želite kopalniške dodatke brez vrtanja, pa lahko izbirate med samostoječimi dodatki za kopalnico, kot so stojala ali milniki, ki se jih postavi na pult, samostoječe ščetke za čiščenje WC v kombinaciji z držali za toaletni papir, ipd. Nekatere dodatke lahko tudi obesite na kopalniška vrata, kopalniško pohištvo ali na steno vaše tuš kabine. Izbira je vaša.