Filter izdelkov

Tuš kabina je nepogrešljiv element v kopalnici sodobnega človeka. Kot so kopalnice prilagojene stilu stanovanja, je tudi prostor za tuš izbran skladno z interjerjem kopalnice. Tuš kabine se prilagajajo obliki tuš kadi: so polkrožne ali pravokotne. Izdelane so iz kaljenega transparentnega stekla, ki je na voljo v več barvah. Steklo je dobavljivo tudi z različnimi dekorji. Pri tuš kabinah je pomembna kvalitetna izdelava. Kvalitetno izdelani morajo biti tudi kovinski profili, ki zaokrožajo steklo v celoto tuš kabine.

V modernih kopalnicah prevladuje črna barva, v kateri so predvsem detajli sanitarnih elementov. Tako najdemo črno kot trend barvo profilov tuš kabine.

 

Kvalitetne tuš kabine

Tuš kabina je lahko pregibna (primernejša za manjše prostore) ali z drsnimi vrati. Naši strokovnjaki priporočajo, da skupaj pogledate prostor in določite, kateri tip tuš kabine je za vas najprimernejši.

V pomoč vam bo tudi vpogled v 3d izris kopalnice.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro tuš kabin iz programa sanitarne keramike vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Arblu, Novellini in slovenski Kolpa san.