Filter izdelkov

Kuhinjske ploščice imajo v kuhinji svojo tradicijo, saj so se z leti izkazale kot izredno obstojne in praktične. Zaradi svojih lastnosti, kot je npr. odpornost na vlago in vročino, se jih zlahka očisti. Uporabljajo se za stenske in talne površine. Porcelanske talne in stenske ploščice so na voljo v različnih formatih. Za tla v kuhinji izbiramo običajno ploščice z bolj hrapavo površino, ki na morebitnih mokrih tleh prepreči zdrs.

Talne kuhinjske ploščice morajo v primerjavi s stenskimi prenesti večje obremenitve, zato je potrebno pri nakupu preveriti kakovost izdelave. Naš predlog je izbira visoko kakovostnih keramičnih ploščic za kuhinjo.

 

Kakšne ploščice izbrati za vašo kuhinjo?

Preverite pestro ponudbo ploščic različnih priznanih blagovnih znamk, ki jih nudimo v salonih keramike Veto Group.

Spodaj kliknite na povezave spletnih strani posameznih proizvajalcev in poiščite vam najljubšo keramiko za vašo kuhinjo:

Keramične ploščice za kuhinjo

Kuhinjske keramične ploščice dopolnjujejo arhitekturni izgled kuhinje. Lahko so opazne ali prekrite, vedno morajo izražati vašo individualnost. Arhitekti so s svojim pogledom na notranje oblikovanje vodilo, ne pozabite pa zaupati svojemu okusu.


V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro keramično-porcelanastih kuhinjskih ploščic vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji, s katerimi zelo dobro sodelujemo, so dolgoletni poslovni partnerji. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Polis, Marazzi, Marca Corona, Love, Abitare, Underfasa, Cedir, Colorker, APE Ceramica, Polis, Undefasa, Colorker, APE, Mapei.