Filter izdelkov

Notranje talne ploščice niso več le domena kopalnic, temveč se s trendi, ki jim sledijo tudi slovenski arhitekti, pojavljajo v vseh bivanjskih prostorih. Keramika je naraven element in kot tak prijeten spremljevalec naših stanovanj. Izdelane morajo biti iz visoko kakovostnih materialov, med katerimi je danes najbolj cenjen porcelan, ki izpodriva včasih popularne gres-keramične ploščice.

Porcelan je bolj obstojen in prenaša večje obremenitve ter je manj občutljiv na poškodbe, ki lahko nastanejo ob padcih težjih predmetov na tla. Kvalitetna notranja talna ploščica ima primerno obdelano površino, ki onemogoča zdrs.

 

Kakšne ploščice bodo krasile vaše prostore?

Preverite pestro ponudbo ploščic različnih priznanih blagovnih znamk, ki jih nudimo v salonih keramike Veto Group.

Spodaj kliknite na povezave spletnih strani posameznih proizvajalcev in poiščite vam najljubšo keramiko za vaše prostore:

Notranje talne ploščice

V ponudbi so notranje talne ploščice različnih oblik in barv. Prepričani smo, da boste v našem prodajnem salonu našli izbor po svojem okusu. Zaupajo nam tudi mnogi arhitekti, ki narekujejo smernice notranjega oblikovanja. 

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro keramično-porcelanastih kopalniških ploščic vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani na podlagi dolgoletnega dobrega sodelovanja. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Polis, Marazzi, Marca Corona, Love, Abitare, Underfasa, Cedir, Colorker, APE Ceramica, Polis, Undefasa, Colorker, APE, Mapei.

Za boljšo predstavo izgleda notranjih ploščic se lahko obrnete na brezplačen izris kopalnice!