Filter izdelkov

Zunanje talne ploščice so univerzalna talna obloga in so primerne za prekrivanje vhodnih portalov, zunanjih stopnišč, teras, balkonov, … Izbrane morajo biti skrbno. Na prvem mestu morajo biti izdelane iz visoko kvalitetnih materialov, ki izpostavljajo njihovo trajnost v vseh vremenskih razmerah. Pred leti so se tradicionalno kot zunanje talne ploščice izbrale keramične ploščice, nekaj let kasneje gres talne ploščice, danes vemo, da je najustreznejši material porcelan, ki je tehnološko obdelan tako, da zadosti vsem karakteristikam najboljše zunanje talne ploščice: odpornost na mraz in vročino, hrapava površina proti zdrsom, obstojnost proti udarcem.

 

Kakšne zunanje ploščice izbrati?

Preverite pestro ponudbo ploščic različnih priznanih blagovnih znamk, ki jih nudimo v salonih keramike Veto Group.

Spodaj kliknite na povezave spletnih strani posameznih proizvajalcev in poiščite vam najljubšo keramiko za vašo okolico:

Moderne zunanje talne ploščice

V ponudbi so zunanje talne ploščice različnih oblik in barv. Tudi oblikovanje zunanjega prostora je pomembno in arhitekti dajejo velik poudarek tudi izbiri talnih ploščic za zunanje površine.   

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro keramično-porcelanastih ploščic vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani na podlagi močnih referenc njihovega dobrega dela. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Polis, Marazzi, Marca Corona, Love, Abitare, Underfasa, Cedir, Colorker, APE Ceramica, Polis, Undefasa, Colorker, APE, Mapei.