Filter izdelkov

Kopalniške ploščice se uporabljajo tako za stenske kot tudi za talne površine. Njihova izbira je za interier celotnega prostora zelo pomembna in vpliva na dobro počutje v kopalnici. Poudarek je na obliki in barvi ploščice, ki jo izbiramo glede na velikost in svetlost prostora. Svojo individualnost lahko poudarite z vključevanjem dekorativnih elementov ter barvnimi niansami ali imitacijami naravnih materialov. Keramična ploščica mora ustrezno dopolnjevati izbrano kopalniško pohištvo. Takšna je tudi izbira arhitektov, ki usmerjajo k preudarni izbiri porcelanske keramike.

Kakšne ploščice izbrati?

Preverite pestro ponudbo ploščic različnih priznanih blagovnih znamk, ki jih nudimo v salonih keramike Veto Group.

Spodaj kliknite na povezave spletnih strani posameznih proizvajalcev in poiščite vam najljubšo keramiko za vašo kopalnico:

Keramične ploščice za kopalnico

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro keramično-porcelanastih kopalniških ploščic vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Polis, Marazzi, Marca Corona, Love, Abitare, Underfasa, Cedir, Colorker, APE Ceramica, Polis, Undefasa, Colorker, APE, Mapei.

V veliko pomoč vam bo tudi naš brezplačni 3-D izris kopalniškega prostora, vključno z izbranimi kopalniškimi keramičnimi ploščicami.