Eltron - član Veto Group

Našim zvestim strankam - obrtnikom, ki dnevno obiskujete trgovino, že od leta 1991 nudimo kakovostno ponudbo in storitve s področij ogrevanja, vodovoda, hlajenja, prezračevanja, keramike in kopalniškega programa.

Hkrati nam je v zadovoljstvo svetovati in pomagati tudi vam, privatnemu investitorju, pri odločitvi o sodobni in varčni rešitvi za vaš dom ali podjetje.
Skupaj bomo našli optimalno rešitev, ki bo prilagojena zahtevam vaše stavbe in vašemu vsakdanu.

Za vas se nahajamo na Primskovem v Kranju.

Priljubljeni prodajni programi

Toplotne črpalke
Plinske peči
Peči na drva

Eltron zaposluje!

V svoje vrste vabimo nove sodelavce! 

V kolikor bi se pridružili naši ekipi in vas zanima več o prostem delovnem mestu, preberite več s klikom na spodnji gumb.

Nudimo vam

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Brezplačen izris kopalnic

Snovanje intimnega prostora za krepitev vaše duše in telesa

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Zgodba Eltron

Pisalo se je leto 1991 in začela se je pisati zgodovina podjetja Eltron d.o.o.. 1. aprila je napočil prvi delovni dan v manjših najetih prostorih v naselju Žabnica.

Ustanovitelj in direktor podjetja, g. Jernej Gortnar, je sicer že v 1990 ustanovil podjetje, ki naj bi se, sodeč po imenu, ukvarjalo s prodajo elektro instalacijskega materiala. Tako je bilo le kratek čas, podjetje je že prvo leto delovanja svojo ponudbo preusmerilo v dobavitelja ogrevalne in vodovodne tehnike.

Podjetje se je uspešno razvijalo in leta 1994, takrat s 4 zaposlenimi, preselilo na novo lokacijo, na Ručigajevo 3, v Kranj. Stalna rast in napredek podjetja ter širitev prodajnega programa so privedli do nadaljnjih uspehov v poslovanju. Tako je v obdobju od leta 1994 do 1999 Eltron zabeležil skoraj trikratno rast prometa in postal podjetniška gazela.

Tak obseg poslovanja je privedel do novih razmišljanj in potreb. Po opravljenih analizah in izdelanem poslovnem načrtu se je sprejela pomembna odločitev, ki pomeni naslednji pomembnejši mejnik v razvoju podjetja. Idejni vodja g. Jernej Gortnar je skupaj s takratnim poslovnim partnerjem in prijateljem g. Miho Cerarjem (Vodoterm d.o.o.) ustanovil podjetje Veto, d.o.o., ki je leta 2001 prevzelo vse nabavne in veleprodajne funkcije za območje Slovenije, medtem ko je Eltron d.o.o. postal maloprodajno podjetje za oskrbovanje gorenjskih obrtnikov in končnih kupcev.

Po skoraj 20 letih uspešnega vodenja in poslovanja podjetja je prišlo do novega pomembnega dogodka. V aprilu 2010 se je podjetje preselilo na Šucevo ulico 56, kjer se je odprl povsem nov trgovsko – prodajni center v dveh nadstropjih.  

Nenehen razvoj podjetja, izvirne in prodorne zamisli ter dejanja lastnika so tako privedle do današnjega sodobnega centra z ogrevalno, vodovodno, hladilno in prezračevalno tehniko ter modernim salonom kopalnic.

Leta hitro tečejo in mi zorimo z njimi. V tem času smo ustvarili kredibilno ekipo sodelavcev, ki vam lahko, na podlagi bogatih izkušenj iz prakse ter s podporo poslovnih partnerjev, v vsakem trenutku nudimo kakovostne izdelke in najboljšo pomoč pri iskanju rešitve za vaš dom ali podjetje.

Vodenje podjetja je po prehitrem slovesu očeta prevzel direktor g. Jure Gortnar, ki uspešno uresničuje zastavljeno vizijo ter preudarno snuje načrte za prihodnost. Eltron s pestro in kakovostno ponudbo pokriva precejšen del gorenjske regije ter hkrati igra osrednjo vlogo v skupini Veto Group, ki združuje 10 trgovin po celotni Sloveniji.

EKIPA ELTRON

Kdo smo ekipa Eltron?

Spoznajte nas

VIZITKA PODJETJA

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki?

Več informacij

Stopite v stik z nami

lokacija

 

Naslov

 

Eltron d.o.o.

Šuceva ulica 56,

4000 Kranj

ura

Odpiralni čas

 

Ponedeljek – petek: 7.00 – 19.00

Sobota: 7.00 – 13.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

 

Kontakt

 

t.: Ogrevanje in vodovod: 04 828 05 55

t.: Salon kopalnic: 04 828 05 65

e.:  info@eltron.si