Izjava GDPR

SOGLASJE ZA OBDELAVO OP

 

 

V podjetju Veto Veletrgovina, d.o.o., Brnčičeva 25, 1231 Ljubljana (Veto), kot upravljavci osebnih podatkov, varujemo osebne podatke (OP) skladno s
Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (EU 679/2016) ter v Republiki Sloveniji veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podjetje Veto
deluje znotraj skupine Veto, skupaj s partnerskimi podjetji v Veto Group, kot je podrobneje opredeljeno v Sporazumu o skupnem upravljanju. 

S podanim soglasjem, soglašate, da vaše OP Veto uporabi za pošiljanje splošnih novic o novostih, ugodnostih, dogodkih, za pošiljanje nasvetov, vabil
na dogodke, vabil na sodelovanje v nagradnih igrah in pošiljanje vsebin s področja dejavnosti podjetja Veto. Novice lahko vključujejo tudi novosti,
ugodnosti, dogodke, ipd. naših partnerjev. Soglašate, da se vam splošne novice posredujejo po izbranem kanalu.

Z izpolnitvijo obrazca soglašate, da ste seznanjeni s tem, da se lahko od prejemanja e-novic kadarkoli odjavite. To storite tako, da v poslanem elektronskem
sporočilu kliknete na označeno povezavo Odjava. Od preostalih novic se lahko kadarkoli odjavite tako, da to sporočite na elektronski naslov gdpr@veto.si. 

Seznanjeni ste, da imate glede OP, ki se nanašajo na vas, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora ter
pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS. Podrobnejše informacije o ravnanju podjetja Veto z osebnimi podatki so na voljo na spletni strani
veto.si, dokument Politika varstva osebnih podatkov.

Pravna podlaga za obdelavo: privolitev posameznika/ce.
Rok hrambe in obdelave: do preklica privolitve.

 

PDF datoteka izjave GDPR