Vodoterm – član Veto Group

Svojim kupcem lajšamo izbiro ogrevanja, hlajenja in prezračevanja že od leta 1993. V salonu kopalnic brezplačno izrišemo, svetujemo in skupaj z vami opremimo novo kopalnico. Za vas se nahajamo v Radomljah, v bližini Domžal.

 

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Brezplačen izris kopalnic

Snovanje intimnega prostora za krepitev vaše duše in telesa

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Naša ekipa

Koliko nas je in kdo vse soustvarja našo pot?

Spoznaj ekipo Vodoterma

Vizitka podjetja 

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki?

Beri več

Zgodba Vodoterm

Trgovsko podjetje Vodoterm d.o.o. je zraslo na temeljih obrtniških in trgovskih začetkov zakonskega para Suzane in Mihe Cerar. Preko obrtniških začetkov v prostorih domače garaže in podjetja PTS proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., v katerem je bil Miha solastnik in soustanovitelj, je bil leta 1993 v prostorih opuščenega hleva in pripadajočih kmetijskih površin ustanovljen Vodoterm d.o.o.

V samih začetkih je prodajni program poleg ogrevanja in vodovoda obsegal tudi orodja, vijačno blago, žičnike in elektromaterial, kasneje pa se je podjetje specializiralo na ogrevalno tehniko ter vodovodne inštalacije in hitro pridobilo zaupanje obrtnikov strojno inštalacijske stroke iz širše okolice.

Kmalu po uspešnih začetkih smo začeli sodelovati in se povezovati s podjetji, s katerimi smo si delili podoben pogled na poslovanje in imeli sorodno vizijo – to so bila kranjski Eltron d.o.o., radovljiški 5Fiver d.o.o. in novomeška Tilia d.o.o. 

Želje po napredku in sodelovanju so pripeljale do enega ključnih trenutkov, ko je bil s strani Jerneja Gortnarja in Mihe Cerarja v letu 2001 ustanovljen Veto d.o.o. v Ljubljani. To je bil tudi začetek snovanja koncepta Veto skupine, danes znanega kot Veto Group, katere del je s ponosom tudi Vodoterm d.o.o.

V tistem obdobju smo na lokaciji na Škrjančevem dogradili tudi zgornje nadstropje s salonom kopalnic in novimi prostori za upravo. Po letih uspešnega poslovanja in rasti se je pokazala tudi nuja preureditve in posodobitve skladišča, kar nam je po dolgotrajnem trudu leta 2013 tudi uspelo.

V nadaljnjih letih je Vodoterm d.o.o. še dodatno utrdil svoj položaj kvalitetnega ponudnika materialov za strojne inštalacije ter svoj prodajni program leta 2017 dopolnil tudi z zalogo nerjavnega jekla.

Vaš priljubljeni prodajni program

Toplotne črpalke
Klimatske naprave
Nerjavno jeklo

Vodoterm zaposluje!

V svoje vrste vabimo VODJO SALONA KOPALNIC

V kolikor vas razpisano delovno mesto zanima in se želite pridružiti naši ekipi, preverite informacije o delovnih nalogah, naših pričakovanjih in naši ponudbi.

Stopite v stik z nami

lokacija

Naslov

Vodoterm Radomlje, d.o.o.

Škrjančevo 8

1235 Radomlje

ura

Odpiralni čas

Ponedeljek – petek: 7.00 – 19.00

Sobota: 7.00 – 12.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

 

Kontakt

t.: 080 26 60

e.:  info@vodoterm.si

e.: Ogrevanje in vodovod: svetovanje@vodoterm.si

e.: Salon kopalnic: kopalnice@vodoterm.si