Vodoterm – član Veto Group

V naši trgovini vas pričakuje hišna ekipa tehnično-prodajnih svetovalcev, ki vam, privatnemu investitorju, nudi celovito profesionalno podporo pri izbiri ustrezne rešitve ali naprave s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja ali prezračevanja. Pomagamo vam do varčne, kakovostne in dolgoročne rešitve, ki bo v celoti prilagojena vam!

V salonu kopalnic brezplačno izrišemo, svetujemo in skupaj z vami opremimo novo kopalnico. 

O kakovosti ponudbe so se že prepričali številni obrtniki, ki dnevno obiskujejo trgovino ter so postali Vodoterm zveste stranke. Nekateri že od samega začetka delovanja podjetja, od leta 1993.

Za vas se nahajamo v Radomljah, v bližini Domžal. 

Priljubljeni prodajni programi

Toplotne črpalke
Peči na drva
Nerjavno jeklo

Dobrodošli v našemu salonu kopalnic! 

Vabimo vas, da nas obiščete v našem salonu in si ogledate številne možnosti opremljanja vaše kopalnice.

Brezplačno vam pripravimo 3D izris in pomagamo pri načrtovanju in vizualizaciji vaše sanjske kopalnice. 

Nudimo vam

Brezplačno strokovno svetovanje

Z vašimi željami in našim znanjem skupaj do popolnega projekta

Brezplačen izris kopalnic

Snovanje intimnega prostora za krepitev vaše duše in telesa

Strokovna pomoč pri vgradnji

Široka mreža zanesljivih in certificiranih izvajalcev

Zgodba Vodoterm

Trgovsko podjetje Vodoterm d.o.o. je zraslo na temeljih obrtniških in trgovskih začetkov zakonskega para Suzane in Mihe Cerar. Preko obrtniških začetkov v prostorih domače garaže in podjetja PTS proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., v katerem je bil Miha solastnik in soustanovitelj, je bil leta 1993 v prostorih opuščenega hleva in pripadajočih kmetijskih površin ustanovljen Vodoterm d.o.o.

V samih začetkih je prodajni program poleg ogrevanja in vodovoda obsegal tudi orodja, vijačno blago, žičnike in elektromaterial, kasneje pa se je podjetje specializiralo na ogrevalno tehniko ter vodovodne inštalacije in hitro pridobilo zaupanje obrtnikov strojno inštalacijske stroke iz širše okolice.

Kmalu po uspešnih začetkih smo začeli sodelovati in se povezovati s podjetji, s katerimi smo si delili podoben pogled na poslovanje in imeli sorodno vizijo – to so bila kranjski Eltron d.o.o., radovljiški 5Fiver d.o.o. in novomeška Tilia d.o.o. 

Želje po napredku in sodelovanju so pripeljale do enega ključnih trenutkov, ko je bil s strani Jerneja Gortnarja in Mihe Cerarja v letu 2001 ustanovljen Veto d.o.o. v Ljubljani. To je bil tudi začetek snovanja koncepta Veto skupine, danes znanega kot Veto Group, katere del je s ponosom tudi Vodoterm d.o.o.

V tistem obdobju smo na lokaciji na Škrjančevem dogradili tudi zgornje nadstropje s salonom kopalnic in novimi prostori za upravo. Po letih uspešnega poslovanja in rasti se je pokazala tudi nuja preureditve in posodobitve skladišča, kar nam je po dolgotrajnem trudu leta 2013 tudi uspelo.

V nadaljnjih letih je Vodoterm d.o.o. še dodatno utrdil svoj položaj kvalitetnega ponudnika materialov za strojne inštalacije ter svoj prodajni program leta 2017 dopolnil tudi z zalogo nerjavnega jekla.

EKIPA VODOTERM

Koliko nas je in kdo vse soustvarja našo pot?

Spoznajte nas

VIZITKA PODJETJA

Kje se nahajamo, kdaj je trgovina odprta in kakšni so naši uradni podatki?

Več informacij

Stopite v stik z nami

lokacija

Naslov

 

Vodoterm Radomlje, d.o.o.

Škrjančevo 8

1235 Radomlje

ura

Odpiralni čas

 

Ponedeljek – petek: 7.00 – 19.00

Sobota: 7.00 – 12.00

Nedelja in prazniki: zaprto

envelope

 

Kontakt

 

t.: 080 26 60

e.:  info@vodoterm.si

e.: Ogrevanje in vodovod: svetovanje@vodoterm.si

e.: Salon kopalnic: kopalnice@vodoterm.si