Dobrodošli v svetu vrhunske tehnologije

Brezkompromisno kakovostna nemška tehnologija ogrevanja, hlajenja in prezračevanja STIEBEL ELTRON osvaja svet. Dovolite, da postane del vašega vsakdanjega življenja ter utrdite svoj pogled na lahkotnost obvladovanja temperature in kakovosti zraka v prostoru.
PREBERITE VEČ

Naprave za uporabnike, ki vedo kaj želijo

Samozavestna kombinacija kakovosti in dovršene uporabe je namenjena sodobnemu človeku, ki zna uživati v sedanjosti, skrbi za prihodnje rodove in verjame v čisto okolje. Brezskrbno bivanje v prijetnem in zdravem okolju je z odločitvijo za STIEBEL ELTRON realnost.
VEČ INFORMACIJ

Partnerji za vse življenje

Vzajemno sodelovanje skupine VETO GROUP s proizvajalcem STIEBEL ELTRON že od leta 2006 zagotavlja, da je kakovostna blagovna znamka prisotna tudi pri nas. Profesionalna ekipa strokovnjakov je z enega mesta na voljo za celovito podporo uporabniku.
PREBERITE VEČ

Narejeno z mislijo na jutrišnji dan

STIEBEL ELTRON odlikuje inovativni inženiring z naprednimi tehnološkimi rešitvami za trajnostno rabo energije ter celostni pristop k oblikovanju in umestitvi ogrevalnih in prezračevalnih sistemov v sodoben prostor.
VEČ INFORMACIJ

Odločitev za STIEBEL ELTRON je zavedanje, da imamo samo en planet.


Odgovornost za prihodnost našega planeta je na nas.
Izbira pravega sistema ogrevanja, hlajenja in prezračevanja za vaš dom je odločitev za
udobje bivanja v zdravem okolju in vložek v prihodnje rodove.
V kombinaciji s pravimi partnerji je vaša brezskrbnost zagotovljena.

Skupaj bomo našli sodobno in varčno rešitev za vaš dom ali podjetje 

S fokusom na stranko in tesno povezani s poslovnimi partnerji smo se iz klasičnega trgovskega podjetja preoblikovali v svetovalno-tehnično skupino, ki temelji na razumevanju potreb uporabnikov in nudenju podpore tako potencialnim kot tudi znanim naročnikom sistemov ogrevanja, hlajenja in prezračevanja STIEBEL ELTRON.
Na podlagi izkušenj, številnih vgrajenih sistemov in dobre direktne komunikacije s tehnično podporo proizvajalca se je oblikovala hišna ekipa svetovalcev, ki predano skrbi za pravilne odločitve naših uporabnikov.

Stopite v kontakt z nami.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

Z vami bomo od začetka do konca projekta in še naprej

Stranka, ki nam zaupa, je naša obveza za dobro izpeljan projekt. Vsaka investicija v nov ogrevalni sistem in/ali sistem prezračevanja je obravnavan individualno s strani našega svetovalno-tehničnega in projektnega oddelka. Stranka je v tandemu s svojim tehničnim svetovalcem, ki jo vodi čez faze:

  • Odločitev za nov sistem ogrevanja, hlajenja in/ali prezračevanja,
  • Predstavitev prednosti, ki jih nudi proizvodnji program STIEBEL ELTRON,
  • Implementacija izbrane naprave v projekt,
  • Postopek nabave naprave s spremljajočo opremo.

Končnemu uporabniku nudimo povezavo z izkušenimi monterji, ki poskrbijo, da je strokovna namestitev naprave STIEBEL ELTRON v vaš objekt narejena na najvišjem nivoju.

Opravljena montaža in uspešen zagon sta pomemben korak za nadaljnje sodelovanje, ki vam zagotavlja brezskrbno delovanje novega hišnega sistema, sodelovanje z nami pa nadgradi učinkovit in hiter poprodajni servis, ki je pri tovrstni investiciji zelo pomemben med in po garancijskem obdobju.

 

Z nakupom naprave STIEBEL ELTRON prispevate k ohranitvi našega planeta

Z izbranimi poslovnimi partnerji, s katerimi gradimo dolgotrajen in uspešen poslovni odnos, želimo ponuditi programe ogrevanja, hlajenja in prezračevanja za prihodnost.

STIEBEL ELTRON je samozavestna in pametna izbira, pri kateri je zajamčena energetska samozadostnost, varnost naložbe in trajnostna prihodnost. STIEBEL ELTRON je kot proizvajalec zavezan k reševanju podnebne krize z ekonomično izrabo najčistejših obnovljivih virov energije za sodobno ogrevanje in prezračevanje stavb. S trajnostno rabo energije vetra, vode in zemlje se emisije CO₂ dolgoročno zmanjšujejo in naše okolje ostaja zdrava dediščina za naše zanamce.

Zavezi prehoda v nizkoogljično družbo sledimo skupaj z našim poslovnim partnerjem STIEBEL ELTRONOM tudi mi.    

 

Na nas se lahko zaneste 

Od samega začetka je naš glavni cilj zagotoviti kupcu najboljši sistem po optimalnih pogojih, ki so prilagojeni individualnemu projektu. Ne glede na to, ali gre za enodružinske hiše, stanovanjske komplekse ali poslovne zgradbe - energetsko učinkoviti izdelki in sistemske rešitve STIEBEL ELTRON se uporabljajo povsod. Do sedaj smo v Sloveniji vgradili že več kot 1500 STIEBEL ELTRON naprav. 30 let izkušenj Veto Group ter dolgoletno uspešno sodelovanje s proizvajalcem STIEBEL ELTRON je garancija, da se na nas lahko zanesete.

 

Zakaj Stiebel Eltron?

Neprecenljiva izkušnja tehnologije desktop
Zelene rešitve desktop
Moderno bivanje desktop

Ustanovitelj družinskega podjetja dr. Theodor Stiebel je določil smernice, katerim podjetje sledi še danes: razvijati in proizvajati inovativne naprave, ki jih odlikuje kakovost na najvišji ravni.

Podjetje s sedežem v Holzmindnu v Nemčiji je na tržišču prisotno že več kot 100 let. V svojem proizvodnjam programu združuje več linij proizvodov, med katerimi skoraj 50 let prevladuje visokokakovostni in inovativni segment proizvodnje toplotnih črpalk. Podjetje ima domač razvojni oddelek, je direktni proizvajalec z lastno prodajno ter poprodajno podporo. Vse našteto predstavlja prednosti nenehnega nadzora kakovosti. Posluh za potrebe uporabnikov strmi k nenehnemu razvoju in posodabljanju sistemov, ki postajajo preprosti za montažo in uporabo. Tehnološke inovacije in digitalizacija upravljanja s sistemi je dodana vrednost, kateri pritrdi vsak zadovoljen uporabnik.

Neprecenljiva izkušnja tehnologije desktop

Rešitve STIEBEL ELTRON vam kot uporabniku dovoljujejo, da postanete soodgovorni pri kreiranju čistega okolja ter ste del rastoče skupnosti okoljsko ozaveščenih prebivalcev planeta. Dovolite si uživati v nizkih stroških, ki jih imate zaradi vgrajene naprave STIEBEL ELTRON in bodite soudeleženi pri zmanjševanju emisij CO₂. S sposobnostmi in izkušnjami proizvajalca so v ponudbi vedno novi sistemi in tehnologije, ki prinesejo inovacije in agilne pristope k upravljanju sistema v vašem domu. Bodisi sistema za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje ali pripravo tople sanitarne vode, vse je preprosto enostavno.

STIEBEL ELTRON poskrbi tudi za monterje in serviserje. Najnovejša tehnologija pomaga k prilagodljivosti in povezljivosti sistemov, največja prednost nemškega proizvajalca pa je enostavnost montaže in fleksibilnost servisnih posegov v sistem.

 

Zelene rešitve desktop

STIEBEL ELTRON je vodilno podjetje v Evropi, ki svojo proizvodnji gradi na zmernem izkoriščanju obnovljivih virov energije. Njihov cilj je globalno sodelovati pri visoko učinkovitem uvajanju sistemov na električno energijo. Slednji dajejo prednost pred fosilnimi gorivi. To dokazujejo tudi v svojem tehnološkem centru – Energy Campus, kjer je vizija prihodnosti že udejanjena.

STIEBEL ELTRON napredka ne smatra kot cilj sam po sebi, ampak kot priložnost za izboljšanje kakovosti življenja. Zato že od leta 1924 razvija najsodobnejše rešitve, za katere črpa navdih iz želja uporabnikov in zahtev sodobnega življenja. Zakaj? Ker skupaj verjamemo v prihodnost električne energije iz obnovljivih virov in s tem v uspeh energetskega prehoda k zeleni energiji.

 

Moderno bivanje desktop

Naš čas je v ospredje postavil pomen varnega doma. Pobeg od zunanjega, podivjanega sveta nas je potisnil med štiri stene, več kot bi sami želeli. Zato je pomembno, da se doma počutimo udobno. Kakovost bivalnega okolja znatno pripomore k temu, da se domov, v svoj dom radi vračamo.

STIEBEL ELTRON je izbran sostanovalec, s katerim vam bo prijetno. Iz širokega nabora navdihujoče tehnologije lahko sami izberete, kako in s čem si boste olajšali bivanje.

Kategorije produktov: poiščite svojo napravo

Za svoj dom ne sprejemajte kompromisov in se odločite za visoko učinkovito tehnologijo STIEBEL ELTRON.
Tehnologijo, ki je prilagojena prihodnosti, inovativna ter okoljsko ozaveščena.

 

Toplotna črpalka za vašo prenovo 

 

 

STIEBEL ELTRON toplotna črpalka zrak-voda brez zunanje enote WPL 19/24 I(K)

STIEBEL ELTRON toplotna črpalka zrak-voda brez zunanje enote WPL 19/24 I(K)

  • Odlična izbira za prenovo ogrevalnega sistema eno in dvo-družinskih hiš z radiatorskim sistemom
  • Toplotna črpalka brez zunanje enote
  • Glasnost in videz naprave ne bosta motila ne vas in ne vaših sosedov

Pogosto zastavljena vprašanja

STIEBEL ELTRON je nemški proizvajalec z lastnim razvojem in proizvodnjo. Visoko razumevanje dinamike tržišča narekuje velik nabor toplotnih črpalk, ki zadovoljujejo potrebe različnih uporabnikov. Odločitev za pravilno toplotno črpalko je na prvi pogled zapletena, vendar ravno širok nabor možnosti zagotavlja, da boste s pravim svetovanjem investirali v sistem, ki bo prilagojen vašim individualnim zahtevam. Naši svetovalci so vam na voljo za vsa vaša vprašanja, po želji pa si lahko tudi objekt z vgrajeno toplotno črpalko STEIBEL ELTRON tudi ogledate.

Stopite v kontakt z nami. Odločitev za vaše podjetje ali dom bo lažja.

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE

V premislek ponujamo nekaj zadnjih izhodišč s terena:  

  • Najpogosteje se v Sloveniji odloča za STIEBEL ELTRON toplotna črpalka zrak voda, ki se je zaradi tehničnim značilnosti naprave izkazala za pametno odločitev, njena namestitev pa je enostavna. Omeniti je potrebno vrhunski dizajn in kvalitetna izdelava zunanje enote.
  • Najnovejši trendi oblikovanja posegajo tudi v namestitev toplotne črpalke v prostor. Rešitvam STIEBEL ELTRON prikimavajo tudi številni slovenski arhitekti, ki vidijo prednost v toplotnih črpalkah za notranjo postavitev. Ker toplotna črpalka nima zunanje enote, naprave ne spreminja videza okolice hiše. Odveč je tudi skrb zaradi šumnosti in motenja sosedov. STIEBEL ELTRON je eden redkih ponudnikov, ki razvija tudi ta segment toplotnih črpalk. Odzivi uporabnikov so odlični.
  • V porastu je zanimanje za izrabo geotermalne energije. V kolikor vaš teren to omogoča, se po strokovnem ogledu izbere ustrezna toplotna črpalka voda voda STIEBEL ELTRON.

STIEBEL ELTRON razvija hišne sisteme s posluhom za potrebe uporabnikov. Ti poudarjajo pomembnost čistega zraka brez izgub energije. Zato je prezračevanje z odpiranjem oken preteklost. Z vgradnjo prezračevalnega sistema STIEBEL ELTRON v svoj prostor vnesete svežino, dom pa ohranja vitalnost. Pametno prezračevanje, podprto z napredno tehnologijo, skrbi, da je zrak v vaših prostorih vedno prečiščen in primerno vlažen. Naprave so primerne za individualne domove ter tudi za večje objekte, kot so šole, zdravstvene ustanove in pisarne. Visoko učinkovito prezračevanje STIEBEL ELTRON priporočamo za namestitev v novogradnje, kjer tovrstni sistemi postajajo že standard, kot tudi v obstoječe zgradbe, pri čemer je potrebno izdelati smotrn projekt. Vzdrževanje prezračevanja je preprosto in cenovno ugodno.     

Vprašanje, ki se poraja najpogosteje. Odgovor pa je kompleksen in zahteva izračun našega strokovnjaka na podlagi vhodnih parametrov vašega projekta. Za informativni izračun se obrnite na nas.
Uporaba naprav v praksi in izkušnje naših uporabnikov kažejo, da so naprave STIEBEL ELTRON, zahvaljujoč moderni izboljšani tehnologiji, varčne.

TUKAJ lahko pogledate primer iz prakse.

Stopite v kontakt z nami. Pripravili bomo informativni izračun porabe energije vašega objekta. 

BREZPLAČNO STROKOVNO SVETOVANJE 

STIEBEL ELTRON se zaveda, da imamo samo en planet. Njihov slogan je: THERE IS NO PLANET B – Planet B ne obstaja!

In s to filozofijo pristopajo k razvoju moderne tehnologije, ki temelji k prehodu v nizkoogljično družbo. Zmanjševanje emisij CO₂ je ključnega pomena v celotnem evropskem prostoru in naložba v STIEBEL ELTRON pomeni, da ste pripravljeni za prihodnost. Ta se odmika od uporabe olja in plina kot energijskih virov.

Prizadevanje proizvajalca STIEBEL ELTRON so prepoznana tudi strokovnim javnostim. Proizvajalec je nosilec številnih okoljskih certifikatov in nagrad.

Investicija v ogrevanje je dolgoročna naložba, od katere je odvisno naše dobro počutje, vitalnost objekta in navsezadnje obratovalni stroški. Zato mora biti odločitev sprejeta preudarno.

V skupini Veto Group zastopamo proizvajalca STIEBEL ELTRON z razlogom: ker zaupamo v njihove dolgoletne izkušnje, ki izhajajo iz dela na evropskih tržiščih. Nemška kvaliteta je garancija za obojestransko zadovoljstvo in veseli smo, da imamo tudi v Sloveniji že veliko družino STIEBEL ELTRON uporabnikov. Njihova začetna investicija je bila višja, kot če bi se odločili za drugega proizvajalca podobnih naprav.

Odkrita beseda: strošek začetne investicije tudi sedaj ni nizek, z gotovostjo pa trdimo, da je odločitev za sistem višjega kakovostnega razreda dobra naložba v prihodnost vašega doma. STIEBEL ELTRON je blagovna znamka, ki pooseblja samozavestne uporabnike, ki želijo uživati življenje, se vračati v udoben, moderen dom in njihove misli so usmerjene v zeleno, čisto okolje.

S sistemom ne dobite zgolj naprave; vzpostavi se partnerski odnos med nami kot predstavniki podjetja STIEBEL ELTRON v Sloveniji in našo tehnično podporo, ki se krepi v garancijskem obdobju in tudi času po izteku garancije.

Prijava na e-novice

Želite izvedeti več o nas in prodajnem programu STIEBEL ELTRON?
Bodite v stiku z nami in se naročite na naše spletne novice.

Stiebel Eltron je ponosni nosilec
certifikatov in nagrad