Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo je tisti del opremljanja kopalnice, za katerega svetujemo, da ga opravite istočasno z nakupom keramičnih ploščic in sanitarne keramike.

 

Kakšno pohištvo bo krasilo vašo kopalnico?

Preverite pestro ponudbo kvalitetnega pohištva uveljavljene blagovne znamke INTEDOOR, ki ga lahko najdete v salonih kopalnic Veto Group.

Kliknite na povezavo proizvajalca INTEDOOR in poiščite vam najljubše pohištvo za vašo kopalnico.

Moderno kopalniško pohištvo

Opravite izbiro pohištva za moderno kopalnico preudarno in tako zaokrožite celostno podobo prostora. Skupaj z našimi strokovnjaki prelistate kataloge proizvajalcev kopalniškega pohištva iz ponudbe naših trgovin. Vse modele kopalniških omaric, kopalniških umivalnikov z omaricami, kopalniških blokov ter ostalih nepogrešljivih kosov, kot so kopalniška ogledala, odlagalne police in kopalniški dodatki, pa si lahko tudi ogledate v razstavnih kopalniških salonih. Odkrijte svoje želje skupaj z nami.

Svojo pozornost usmerite v prepoznavanje kvalitetnega in modernega kopalniškega pohištva. Zavedati se morate, da je kopalnica prostor, kjer vladajo specifični pogoji, za katere vsako pohištvo ni primerno.

Naj bo vaše vodilo pri izbiri kakovost. Mi pa vam kot našo dodano vrednost ponujamo tudi ugoden nakup, ki bo opravljen hitro in brez stresa. Nudimo vam celostno rešitev za opremo kopalnice na enem mestu.

Svetlo kopalniško pohištvo v sodobni kopalnici

Kaj morate upoštevati pri izbiri kopalniškega pohištva?


Prvi korak k pravi odločitvi za nakup kopalniškega pohištva je poznavanje prostora. Odločilnega pomena je velikost kopalnice. Manjše zahtevajo racionalno izbiro kopalniškega pohištva, ki zadosti vsem potrebam po funkcionalnosti in udobju. Medtem pa večji prostori, ki so danes modni predvsem v novogradnjah, omogočajo bolj razkošni kopalniški ambient in dopuščajo večjo fleksibilnost pri izbiri. 

V naših modernih prodajnih salonih se lahko pozanimate, katera postavitev bo za vašo kopalnico najprimernejša. Ponujamo vam širok izbor kopalniških blokov ali samostojnih kopalniških omaric vrhunskih proizvajalcev kopalniške opreme.

Presenečeni boste, kako lahko prostor s pravo izbiro pohištva zaživi in pridobi na uporabnosti. Na podlagi izkušenj in z visokim poznavanjem prodajnih linij kopalniškega pohištva bomo v vašo kopalnico umestili kose pohištva na ravno pravo mesto.

Če želite kopalniška tla prosta in tako navidezno povečati prostor, se lahko odločite za višeče kopalniške omarice. Kopalniške omarice pa so lahko tudi stoječe, visoke ali nizke.

 

 


Tudi barve ustvarjajo harmonijo prostora – z namenom, da se vi v njem počutite dobro. Izbor barve kopalniških omaric je estetsko skladen s keramičnimi ploščicami. Bodite esteti v lastnem domu in si privoščite sanjsko kopalnico. Bodisi s tradicionalnimi, rustikalnimi seti ali pa z modernimi kopalniškimi omaricami čistih, minimalističnih linij v trendu.


Raznovrstne oblike in velikosti modernih kopalniških omaric ter njihova kompatibilnost s sanitarno keramiko lahko s pomočjo strokovnega nasveta ustvarjajo čudovite, a praktične interierje. V primerno opremljen prostor lahko brez težav postavite tudi pralni ali sušilni stoj, ne da bi izgubili na funkcionalnosti prostora. Nianse spremenijo še tako majhne kopalnice v prave oaze, kjer si lahko vzamete čas zase.

Izbira pravih materialov za moderno kopalniško opremo


Kopalnica je kraljestvo vlage. Tudi s primernim razvlaževanjem in zračenjem ne morete ustvariti pogojev, ki bi ne vplivali na nastanek plesni in razkroj neobstojnih materialov. Dejstvu, da se je za čisto kopalnico potrebno truditi prav vsak dan, ne morete ubežati. 

 

Kopalniško pohištvo v svetlem lesu
Temno kopalniško pohištvo v beli sodobni kopalnici

Koliko časa ste pripravljeni žrtvovati za čiščenje?

 
Če drgnjenje umazanije ni vaš hobi, potem vam na srce polagamo investicijo v kakovostne materiale. 


Prav od izbire kvalitetnega pohištva za kopalnice sta odvisna raven čistoče ter vaše prijetno počutje. 


Danes zato prevladuje oprema iz umetnih materialov, ki z najnovejšimi tehnološkimi obdelavami doseže maksimalno odpornost na vlago. Vodoodporni materiali, kot so iveral ali mediapan, so prevlečeni z melaminom in lahko posnemajo videz naravnih materialov ter pričarajo domačnost v ambientu. Uporaba lesa v zadnjem času narašča, vendar pri izbiri je potrebno les zaščititi, da ohrani svojo obstojnost.


Pomembna je tudi izbira materialov za kopalniški pult pri kopalniških sestavih iz več povezanih spodnjih omaric. Na voljo so pulti iz kerrocka, mojstri pa vam lahko po naročilu izdelajo tudi pulte v imitaciji naravnih materialov, kot je beton, les, granit ali marmor. Zavedajte se, da estetski materiali niso vedno primerni za uporabo v vlažnih in mokrih prostorih