Storitve

Servis in garancija
/files/www.veto.si/otoki/servis_in_garancija.jpg

Stabilnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo naših prodajanih izdelkov lahko zagotavljamo le s pomočjo naših pooblaščenih serviserjev po celotni Sloveniji. Serviserji so strokovno izobraženi in usposobljeni za upravljanje z našimi sistemi, zato svetujemo, da servis vaše naprave prepustite njim:

 

  • Seznam pooblaščenih serviserjev za program De Dietrich 
  • Seznam pooblaščenih serviserjev za program Windhager 
  • Seznam pooblaščenih serviserjev za program Stiebel Eltron 
  • Seznam pooblaščenih serviserjev za program Emmeti
  • Seznam pooblaščenih serviserjev za program Fima


Večina naših izdelkov ima dvoletno garancijo, ki jo uveljavljate s potrjenim garancijskim listom s strani pooblaščenega serviserja, ki je vašo napravo tudi zagnal.

 

Za serviserje »

Brezplačno strokovno svetovanje
/files/www.veto.si/otoki/strokovno_svetovanje.jpg

Ob poplavi ponudnikov ogrevalne tehnike in široki možnosti različnih vrst ogrevanja verjamemo, da odločitev o izbiri ogrevanja vašega doma ni enostavna.

Z namenom olajšati to odločitev ter pomagati pri izbiri pravega ogrevalnega sistema, so vam na voljo strokovnjaki v Veto tehnični podpori, ki vam bodo brezplačno svetovali in odgovorili na vprašanja. Skupaj boste proučili obstoječe stanje, prisluhnili bodo vašim željam ter v skladu z vašimi pričakovanji svetovali najbolj ustrezno rešitev ogrevanja za vaš dom.

Pokličite na 041 874 333 (g. Bizjak), 031 838 246 (g. Krajger) ali pošljite mail na elektronski naslov svetovanje@veto.si in se dogovorite za termin sestanka v podjetju Veto, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem ustregli.

Potrebujete projekt strojnih instalacij?
/files/www.veto.si/otoki/projekt_strojnih_instalacij.jpg

Snovanje in projektiranje strojnih inštalacij opravljamo v sodelovanju  z različnimi podjetji za projektiranje. Možna je izdelava:

 

  • načrta ogrevanja
  • načrta hlajenja
  • načrta prezračevanja
  • načrta plinskih instalacij
  • načrta vodovodnih instalacij in kanalizacije


Pri projektiranju različnih sistemov težijo k varčni rabi energije in uporabi okolju prijazne tehnike.

 

Stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo predlagali ustrezno podjetje, ki vam bo kakovostno izdelalo projekt strojnih instalacij.

Kakovostna vgradnja strojnih instalacij
/files/www.veto.si/otoki/vgradnja_strojnih_instalacij.jpg

Ključen moment za brezhibno delovanje vodovodnega in ogrevalnega sistema je njegova kakovostna vgradnja.

 

Obrnite se na podjetje Veto, kjer vam bomo pomagali pri izbiri strokovnjaka – monterja, ki vam bo pravilno vgradil celoten sistem. Monterji s katerimi sodelujemo so pri nas opravili izobraževanja in so ustrezno usposobljeni za montažo naprav našega prodajnega programa.

 

Izobraževanje in usposabljanje strokovne javnosti
/files/www.veto.si/storitve/izobrazevanje.png

Vsako leto se v Veto učni kotlovnici izobražuje preko 250 trgovcev, monterjev, serviserjev, projektantov ter druge strokovne javnosti. 

 

Osnovni namen strokovnega izobraževanja in usposabljanja je zadovoljstvo ob nakupu in uporabi naših izdelkov. Pridobljeno znanje trgovcu namreč pomaga pri pravilnem strokovnem svetovanju izbire izdelka oz. ogrevalnega sistema, monterju služi kot pomoč pri strokovni montaži, serviserju pa za ustrezen zagon ter skrb za zagotavljanje stabilnosti, zanesljivosti in dolge življenjske dobe naših prodajanih izdelkov.

 

Spoznajte standarde, ki bodo v prihodnosti krojili smernice razvoja na področju ogrevalne tehnike, prezračevalnih sistemov ter kopalniškega programa. Strokovna predavanja, praktične prikaze in preizkuse, strokovni nasvete, izmenjavo mnenj ter druženje organizira Veto skupina.

 

Pridružite se nam in se prijavite na izobraževanje na d.penov@veto.si ali preko telefona 041 659 585 (g. Djuro Penov).

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: