Filter izdelkov

Potrebujete nov oljni ali plinski gorilnik? 

Vaša peč na olje ali plinska peč ne deluje, ker se je pokvaril gorilnik? Ali sicer peč deluje zadovoljivo, izpolnjuje vaša pričakovanja in še ni odslužila svoje? Na prodajnih mestih Veto Group najdete nov oljni ali plinski gorilnik za vašo peč. Gorilniki v naši ponudbi so zanesljivi, učinkoviti ter izkazujejo optimalne izkoristke. Dosegajo najvišje standarde pri zahtevah varovanja okolja in delujejo zelo tiho. 

Kaj je pomembno pri menjavi gorilnika? 

Gorilniki De Dietrich in gorilniki Bentone so optimalno prednastavljeni in testirani v tovarni, zato je njihova montaža in nastavitev preprosta. Pa vendar popravilo peči oz. zamenjavo oljnega ali plinskega gorilnika, prepustite strokovno usposobljenemu serviserju. Kvalitetna menjava in nastavitev gorilnika je namreč zelo pomembna. Le tako bo vaša peč nemoteno in zanesljivo delovala tudi v prihodnje. 

 

 

Oljni gorilnik

Oljni gorilniki De Dietrich izpolnjuje najvišje zahteve varovanja okolja in vključuje najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo, ekonomično in izjemno tiho delovanje. Na voljo so eno in dvo stopenjski gorilniki, ki omogočajo visoke izkoristke.

Oljni gorilnik Bentone sodi med vrhunske tovrstne izdelke. Njihove rešitve so rezultat dolgoletnih izkušenj švedskega proizvajalca, čigar gorilniki se prodajajo po več kot 55 trgih po celem svetu.

Plinski gorilnik

Plinski gorilnik De Dietrich odlikujejo kakovostni in vzdržljivi materiali, tiho delovanje ter optimalno izgorevanje. Plinski gorilniki De Dietrich dosegajo najvišje standarde, ko gre za varovanje okolja.