DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S
DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S
DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S
DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S PRIPOROČAMO
DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S PRIPOROČAMO
DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S PRIPOROČAMO

DE DIETRICH sobna plinska peč Naneo S

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 30871130 7716381

NANEO S Stenska kondenzacijska plinska peč (od 6,1 kW do 35,7 kW)

 • Zelo kakovostna kondenzacijska peč na plin namenjena za ogrevanje prostorov in tudi za pripravo tople sanitarne vode (odvisno od modela)
 • Peč je na voljo v 4 modelih: samo za ogrevanje prostorov, za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode s pretočnim grelnikom, za ogrevanje in pripravo TSV z akumulacijskim grelnikom (80l ali 130l)
 • Sobna plinska peč: sodoben dizajn in mini format plinske peči omogočajo njeno vgradnjo v zelo majhen prostor
 • Kondenzacijska tehnologija: letni izkoristek do 110%
 • Gorilnik z moduliranim delovanjem od 24% do 100%
 • Hitro odziven prenosnik iz zlitine Silicij/Aluminij s samočistilno funkcijo
 • Tehnologija Active Refil s sistemom za samodejno dovajanje vode – polnjenje ogrevalnega sistema (opcijsko)
 • Hidravlično ohišje iz medenine zagotavlja dolgo življenjsko dobo
 • Peč na plin je polno opremljena z vsemi elementi (ventili) za takojšnjo vgradnjo oz. priklop na obstoječo hišno napeljavo
 • Napredna tehnologija plinske peči je tehnično enako zasnovana za celotni svetovni trg
 • Praktična nadzorna plošča z zaslonom je nameščena na sami peči in v kombinaciji z zunanjim tipalom omogoča napredno in enostavno upravljanje sistema
 • Možnost upravljanja peči na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • Tiho delovanje peči
 • Zmagovalna cena - kakovost
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost
NANEO S
364 / 368 / 554
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (z zun. tipalom in s sobnim termostatom)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode

Izjemno kompakten kotel sodobnega videza 

 

Stenski kondenzacijski plinski kotel Naneo S je inovativen izdelek, ki združuje lahkotnost, preprostost in kompaktnost.  

Plinski kotel s kondenzacijsko tehnologijo je primeren za modernizacijo ogrevalnih sistemov kot tudi za novogradnje. Tehnično je enako zasnovan za celotni svetovni trg in ga pri ogrevanju objekta, kot pripravi tople sanitarne vode odlikujejo odlični rezultati. Kvalitetne komponente zagotavljajo visoko učinkovitost ter zanesljivo delovanje kotla.  

 

Sobna plinska peč

Plinska peč Naneo S je zaradi svojega majhnega formata (37×37×56 cm) in sodobnega dizajna povsem primerna za montažo v stanovanju, v majhnem prostoru ali manjši kurilnici. 

Mini plinsko peč odlikuje tiho delovanje kar omogoča, da se jo vgradi kjerkoli v vašem domu. Stenska plinska peč Naneo S je popolnoma tovarniško opremljena za takojšnjo namestitev oz. enostaven priklop na obstoječo inštalacijo.  

 

 

 

Štirje različni modeli 

 

Glede na vaše potrebe po ogrevanju in topli sanitarni vodi, lahko izbirate med štirimi različicami plinskega kotla Naneo S:

 1. Naneo S namenjen le za ogrevanje prostorov
  Ta model je namenjen le za ogrevanje prostorov, toplo sanitarno vodo pa se pripravi s poljubno izbranim grelnikom sanitarne vode. Kompakten in ultra lahek (25 kg) kotel dosega visok izkoristek delovanja (do 110%) ter obenem s premišljenimi tehničnimi rešitvami navdušuje uporabnike po vsem svetu.
 2. Naneo S s pretočnim grelnikom sanitarne vode - plinska pretočna peč
  Plinska pretočna peč je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode preko pretočnega toplotnega prenosnika iz nerjavečega jekla. Prenosnik z veliko izmenjevalno površino s pretokom 18,9 litrov/min (model EMC-S 34/39 MI) zagotavlja veliko količino tople vode takoj, ko jo potrebujete. 
 3. Naneo S z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 80 litrov
  Ta varianta je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 80 litrov. Emajliran grelnik prostornine 80 litrov se namesti levo ali desno od plinske peči. Emajl s katerim je zaščiten notranji del grelnika sanitarne vode vsebuje veliko kremena, kar zagotavlja da je voda vedno ustrezno čista. Grelnik ima dolgo življenjsko dobo zaradi vgrajene magnezijeve anode, ki ga ščiti pred korozijo. 
 4. Naneo S z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 130 litrov
  Ta verzija je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 130 litrov. Emajliran grelnik se namesti neposredno pod plinski kotel. Emajl s katerim je zaščiten notranji del grelnika sanitarne vode vsebuje veliko kremena, kar zagotavlja da je voda vedno ustrezno čista. Grelnik ima dolgo življenjsko dobo zaradi vgrajene magnezijeve anode, ki ga ščiti pred korozijo. S pretokom do 21 litrov (model EMC-S 34 BS 130) na minuto vam je omogočeno maksimalno udobje pri porabi tople vode.

Imejte nadzor kjerkoli in kadarkoli 

 

Praktična nadzorna plošča z zaslonom je nameščena na samem kotlu in v kombinaciji z zunanjim tipalom, omogoča napredno upravljanje celotnega sistema. 

Plinski kotel Naneo S je združljiv tudi s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje vaše naprave na daljavo. Oddaljen dostop in hkratni ukrepi pa so ob vašem dovoljenju, mogoči tudi serviserju vaše naprave.

Zmagovalno razmerje cena – kakovost

 

Varčen in zanesljiv kotel na plin Naneo S je na voljo po privlačni ceni. Kljub dostopni ceni, napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter kakovostni vgrajeni elementi. Francoski proizvajalec De Dietrich s tem kotlom znova potrjuje uspeh, ki že več kot 3 stoletja temelji na treh ključnih vrednotah: kakovosti, zanesljivosti in trajnosti.