Oljni in Plinski Gorilnik?

Oljni gorilnik Bentone
/files/www.veto.si/PONUDBA/5_GORILNIKI/5.1_oljni_gorilniki/5_1_3_ctc/oljni-gorilniki-ctc.jpg

Optimalna učinkovitost, kakovost, zanesljivost ter varčnost delovanja so lastnosti, ki uvrščajo oljni gorilnik Bentone med vrhunske tovrstne izdelke. Njihove rešitve so rezultat dolgoletnih izkušenj švedskega proizvajalca, čigar gorilniki se prodajajo po več kot 55 trgih po celem svetu. Dosegajo najvišje standarde pri zahtevah varovanja okolja, odlikujejo jih visokotehnološka oprema, tiho delovanje ter enostavna montaža in vzdrževanje. Na voljo je široka ponudba kvalitetnih gorilnikov za sprejemljivo ceno.

 

 


Plinski gorilnik Bentone
/files/www.veto.si/PONUDBA/5_GORILNIKI/5.2_plinski_gorilniki/5_2_2_bentone/plinski-gorilnik-bentone.jpg

Plinski gorilnik Bentone CTC dosega najvišje standarde, ko gre za varovanje okolja. Najsi bo modulirani, eno ali dvo stopenjski, odlikujejo ga visokotehnološka oprema, tiho delovanje ter enostavna montaža in vzdrževanje. Na voljo je široka ponudba kvalitetnih gorilnikov po privlačnih cenah. Gorilniki so primerni tako za zemeljski plin kot butan/propan.  Optimalna učinkovitost, kakovost, zanesljivost ter varčnost delovanja so rezultat dolgoletnih izkušenj švedskega proizvajalca, čigar gorilniki se prodajajo po več kot 55 trgih po celem svetu. 

 

 

 

Oljni gorilnik De Dietrich
/files/www.veto.si/PONUDBA/5_GORILNIKI/5.1_oljni_gorilniki/5.1.1_oljni_gorilniki_dedietrich/oljni-gorilnik-dedietrich.jpg

Oljni gorilnik De Dietrich izpolnjuje najvišje zahteve varovanja okolja in vključuje najnovejše izboljšave, ki zagotavljajo zanesljivo, ekonomično in izjemno tiho delovanje. Na voljo so eno in dvo stopenjski gorilniki, ki omogočajo visoke izkoristke, obenem pa De Dietrich Duopress® sistem zagotavlja čisto in stabilno izgorevanje. Gorilniki so optimalno nastavljeni in testirani v tovarni, zato je omogočena njihova enostavna montaža, nastavitev in vzdrževanje. Dobavljiv je širok razpon moči gorilnikov, ki so idealni v kombinaciji z De Dietrich kotli, odlično pa delujejo tudi na kotlih drugih blagovnih znamk.

 

 

Plinski gorilnik De Dietrich
/files/www.veto.si/PONUDBA/5_GORILNIKI/5.2_plinski_gorilniki/5.2.1_dedietrich/plinski-gorilniki-dedietrich.jpg

Plinski gorilnik De Dietrich odlikujejo kakovostni in vzdržljivi materiali, tiho delovanje ter optimalno izgorevanje. Sistem Duopress® zagotavlja izboljšano aerodinamiko. Bodisi eno stopenjski ali modulirani gorilniki ustvarjajo visoko raven zračnega pritiska za boljši zagon ter čisto in stabilno izgorevanje. Rezultat je maksimalna učinkovitost, varčevanje z energijo ter dolgotrajno delovanje gorilnikov. Gorilniki so optimalno nastavljeni in testirani v tovarni, zato je omogočena njihova enostavna montaža, nastavitev in vzdrževanje. Na voljo je širok razpon moči gorilnikov, ki delujejo na zemeljski plin ali butan/propan.

 

 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: