DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32
DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32
AKCIJA DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32
AKCIJA DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 10418049 7791245

ALEZIO S R32 Split toplotna črpalka zrak-voda iz zunanje enote in notranjega hidravličnega modula (4.5, 6, 8, 11 ali 16 kW)

 • Split inverterska toplotna črpalka primerna za novogradnje in obnove dobavljiva v 5 različnih močeh (4.5, 6, 8, 11 ali 16 kW)
 • Omogoča ogrevanje, pohlajevanje/hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode v ločenem samostojnem grelniku
 • 2 modela: z vgrajenim elektro grelcem kot drugim ogrevalnim virom ali s tovarniško prilagojeno izvedbo za priključitev k obstoječem kotlu na olje/plin/lesno biomaso
 • Majhna dimenzija notranje enote zavzame zelo malo prostora
 • Delovanje do zunanje temperature -20 °C
 • Najvišja temperatura predtoka do 60 °C
 • Okolju zelo prijazno hladilno sredstvo R32 pri modelih 4.5 kW, 6 kW in 8 kW
 • Moduliran način delovanja po zaslugi Twin Rotary Scroll kompresorja (DC Inverter)
 • Tovarniško priložen magnetni filter z lovilcem trdnih delcev
 • Toplotna črpalka za bazen - primerna je za ogrevanje vode v bazenih
 • Delovanje sistema v odvisnosti od zunanje temperature - tipalo zunanje temperature priloženo
 • Sodobna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev in je hkrati enostavna in prijazna do uporabnika
 • Upravljanje preko App na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • 5-let garancije na kompresor
 • Zelo ugodna cena
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost Subvencija EKO sklada
ALEZIO S R32
410 / 400 / 712
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (55°C)
Eko sklad Do 2.500 eur subvencije

Zmagovalna naložba 

 

Zahvaljujoč izjemno privlačni ceni in učinkovitosti, se investicija v invertersko toplotno črpalko zrak voda Alezio S R32 hitro povrne. Za vsak 1 kWh porabljene električne energije naprava proizvede do 5,1 kWh toplote in tako brezplačno prejmete do 4,1 kWh. Inverterska tehnologija delovanja prilagaja moč dejanskim potrebam ogrevanja in s tem še dodatno pripomore k energetski učinkovitosti sistema. Napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter zares sprejemljiva cena. 

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32

Toplotna črpalka je združljiva z vašo obstoječo pečjo 

 

Toplotna črpalka Alezio S R32 lahko deluje samostojno in učinkovito ogreva novogradnje. Naprava pa je tovarniško prilagojena tudi za enostavno priključitev k obstoječi peči na olje, plin ali lesno biomaso ter služi kot odlična dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih vaše prostore, toplotni črpalki pomaga dogrevati obstoječi kotel na olje, plin ali lesno biomaso. Kompatibilne enote delujejo kot en, povezan sistem in zagotavljajo optimalno ogrevanje ne glede na zunanje temperature.

Več udobja

 

Toplotna črpalka Alezio S R32 zagotavlja udobje v vseh letnih časih, saj vaše prostore pozimi ogreva, poleti pa pohlajuje oz. hladi. Toplo sanitarno vodo pripravi preko ločenega grelnika TSV, ki je nameščen v kurilnici poleg notranje enote toplotne črpalke. 

Sodobna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev in je obenem z besedilnim zaslonom v slovenskem jeziku, enostavna in prijazna do uporabnika. 

Naprava Alezio S R32 je združljiva s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje vaše toplotne črpalke na daljavo.

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32
DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32

Kompakten dizajn in enostavna vgradnja

 

Toplotna črpalka Alezio S R32 je split izvedbe kar pomeni, da je sestavljena iz zunanje in notranje enote, ki sta med seboj povezani s cevmi po katerih kroži okolju prijazen hladilni medij (plinska povezava).

Notranja enota Alezio S R32 je popolnoma tovarniško opremljena rešitev z majhnimi dimenzijami (40 × 41 × 68 cm). Kompakten in že opremljen notranji modul zavzame zelo malo prostora, sodoben dizajn pa sovpada v tako rekoč vsak prostor v domu. Zaradi dobre izolacije v prostoru delujejo zelo tiho in nevsiljivo. Namestitev je povsem enostavna.

Toplotna črpalka za bazen

 

Toplotna črpalka za ogrevanje bazena Alezio S R32 je lahko energetsko in stroškovno učinkovit način gretja vode v bazenu in s tem podaljšanja vaše kopalne sezone.

Naprava se prilagodi vsaki situaciji v kurilnici, regulacijski sistem pa nudi rešitev tako za enostavne, kot tudi za bolj komplicirane sisteme.

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda Alezio S R32