Hišna naprava za mehčanje vode: BWT Perla Silk BIO WIFI

Hišna naprava za mehčanje vode: BWT Perla Silk BIO WIFI

Hišna naprava za mehčanje vode: BWT Perla Silk BIO WIFI

Celotna ideja delovanja nemškega podjetja BWT je posvečena vodi. BWT zagotavlja higieno, varnost in zdravje v vašem vsakodnevnem stiku z vodo. Izjemen podjetniški duh, veselje do inovacij in uspeh – to so dejavniki, ki BWT postavljajo v vrh evropskih proizvajalcev opreme za upravljanje z vodo.

Naredite trdo vodo mehko

Voda, ki si jo natočimo iz pipe, ima relativno veliko vsebnost raztopljenih mineralov, predvsem kalcija, magnezija in njunih soli. To je razlog, da imamo trdo vodo. Podzemna voda pogosto pronica skozi apnenec, kjer pobira usedline kalcija in magnezija. Raztopljene soli mineralov v vodi se kot vodni kamen odlagajo znotraj vodovodnih inštalacij in naprav, ki potrebujejo vodo za svoje delovanje. Vodni kamen ne odteka in se počasi nalaga na grelcih, stenah cevi, pipah, ventilih, posodi, pultih, kabinah…Cevi in grelci se počasi mašijo, veča se poraba energije, pipe kapljajo, ventili in naprave se poškodujejo.

Čiščenja in odstranjevanja vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva, bo veliko manj ali bo popolnoma nepotrebno, če boste odpravili vzrok in ne reševali posledic.

Spoznajte hišno napravo za mehčanje vode BWT Perla Silk BIO WIFI

Kakovostno rešitev ponuja nemški proizvajalec z izdelkom BWT Perla Silk BIO WIFI, ki spremeni trdoto vode v popolno svilnato mehko vodo. Z vgradnjo tega izdelka, v vašem domu mehka voda ne bo puščala sledi, kopalnica in kuhinja pa bosta sijali v svoji eleganci. Vodovodne cevi bodo zaščitene pred nabiranjem vodnega kamna, prav tako pa se bo podaljšala življenjska doba gospodinjskih aparatov. Oprana oblačila in brisače bodo mehkejše, obenem pa svilnato mehka voda pozitivno vpliva tudi na vašo kožo in lasje.

Kje napravo BWT Perla Silk BIO WIFI namestimo

BWT Perla Silk BIO WIFI se namesti v vaše gospodinjstvo na mesto dovoda vode v objekt in hkrati za vodni števec in filtrirno napravo. Kompaktna zasnova naprave omogoča njeno vgradnjo tudi pod pultom v kuhinji, kopalnici ali utilityu.

Kako naprava BWT Perla Silk BIO WIFI deluje

Naprava hitro pretvori trdo vodo v svilnato mehko, pri čemer ji odvzame minerale, ki povzročajo trdoto in s tem ustvarjanje vodnega kamna. BWT Perla Silk BIO WIFI deluje po klasični metodi ionske izmenjave. Snovi, ki povzročajo trdoto, se zamenjajo z natrijevimi ioni, da nastane mehka voda brez apnenca. V tako imenovanem stolpcu Perla Silk je granulat ali smola, ki deluje kot izmenjevalni material. Medtem ko trda, apnenčasta voda teče skozi smolo, se neželene sestavine, ki so odgovorne za trdoto, vežejo na smolo. Tako pridobljeno vodo brez trdote (0° dH ali 0 ppm) je mogoče mešati s trdo vodo, da se doseže individualno želena raven. Ko se izmenjevalni material izčrpa, se očisti z majhno količino fiziološke raztopine. Ta postopek regeneracije povzroči, da se iz smole sprostijo snovi, ki tvorijo trdino, in odtečejo z izpiralno vodo. Krogotok pitne vode je popolnoma ločen od mehčalca vode BWT in ne vpliva na postopek regeneracije.

Z WIFI povezavo

BWT Best Water Home - je več kot brezplačna aplikacija za napravo BWT Perla Silk BIO WIFI. To je vaša vstopnica v svet popolnega zadovoljstva, vaš osebni svetovalec za upravljanje z vodo in širokim naborom BWT izdelkov. Prinaša dodano vrednost in je vir informacij, varnosti in udobja.

Več informacij

 

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.